Last news in Fakti

28 Юли, 2015 03:00 9 483 6

Австралийка осъдена на 6 години затвор заради сексуална афера с 12-годишен

  • затвор-
  • афера-
  • 12-годишен

Тя дори ражда дете от момчето

Австралийка бе осъдена на 6 години затвор, за това, че е имала сексуални отношения с 12-годишния приятел на своята дъщеря, съобщи Lenta.ru.

Жената е родила от малолетния си любовник през май 2014 г. Тя ще има право на помилване след 3.5 години. Според съдът жената е използвала детето, за да задоволи собствените си емоционални и физически нужди. Нейната вина се отежнява от това, че тя се е възползвала от доверието на майката на момчето, която го е оставяла под нейните грижи, когато е била заета.

Отбелязва се и това, че момчето към момента е напълно неподготвено да поеме отговорностите си на баща. С тях най-вероятно ще му помага неговата майка. Съдът вероятно ще позволи детето да бъде водено при майка си, докато тя е в затвора. Извършителката на престъплението, чието име не се споменава, заявява че не е смятала, че момчето се намира в детеродна възраст. Тя е била привлечена към него, когато то вече е навлизало в пубертета.  Тяхната връзка се е развила в периода 2012 – 2013 г.  Тогава момчето е на 12 години. За две години то е правило секс с жената поне 20 пъти. Тогава тя е имала проблеми със своя съпруг, с когото се е развела през 2013 г.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сс

    2 0 Отговор
    А нашите роми като се женят на по 12 и имат деца, кой кой осъжда бре?
  • 2 Тц

    1 0 Отговор
    На нашите роми за такива деяния им дават помощи и детски! Един вид награда! Иначе по закон си е наказуемо! Ако е българин обаче, ще бъде осъден!!!
  • 3 qankov

    0 0 Отговор
    e tova sa glasopodavateli zatova na6ite m...li nikoi ne gi zaka4a za razlika ot balgarite
  • 4 Гошко

    0 0 Отговор
    ех, и майка ми да ме оставаше при нейна приятелка на тия години...:)
  • 5 фен на танас

    0 0 Отговор
    Майката си е.ло и случка. Дет се вика добре се е грижела за момчето храни го и после и му пуска. Ехххх късметлия.
  • 6 qqqq

    0 0 Отговор
    Горката женица, съдят я сякаш му е извадила окото. Не прочетох момчето да се е оплакало.