Last news in Fakti

20 Август, 2015 19:54 2 986 1

Питбул нахапа полицай при ареста на стопанина му

  • питбул-
  • нахапа-
  • полицай

Собственикът насъскал кучето

Питбул нахапа полицай при ареста на стопанина му - 1
Снимка: Архив

Питбул е нахапал полицай при акция за задържането на собственика му във Велико Търново, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал вчера около 15.30 ч. на ул. "Плиска",  когато служители на криминалния сектор към Районното полицейско управление извършвали проверка в жилището на 21-годишен криминално проявен великотърновец.

Мъжът е оказал съпротива и опитал да избяга, като изхвърлил полиетиленов плик, съдържащ 11 грама канабис. При ареста той насъскал воденото от него куче порода питбул, което се нахвърлило върху полицейските служители. Един от униформените е нахапан по краката и ръцете. Откаран е в болница, където му е оказана медицинска помощ. Няма опасност за живота му.

Кучето е било упоено и предадено във ветеринарна лаборатория. В жилището е намерен  канабис с тегло 21 грама. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство за държане на нарокотични вещества и за причиняване на телесна повреда на полицейски орган. Лицето е осъждано за държане на наркотици, кражби, телесна повреда. Последната присъда е от април тази година на Районен съд - Ботевград за извършено хулиганство, за което наказанието е било пробация в едногодишен срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евлоги

    0 0 Отговор
    Ами тея пищови за красота ли ги носите?

    Следващия път стреляите на месо!