Last news in Fakti

22 Август, 2015 15:28 5 700 0

Обезглавен труп изплува на къмпинг "Нестинарка"

  • труп-
  • полиция-
  • нестинарка-
  • изплува

Курортисти на къмпинг „Нестинарка“ край Царево са се натъкнали на ужасяваща гледка тази сутрин около 10 часа. Морето е изхвърлило тялото на мъж – без глава. Липсвала и част от едната му ръка. Това съобщава за Флагман.бг очевидец, който е бил при огледа на находката, за която са подали сигнал хората.

„Тялото е силно разложено, не може да определи възраст. Престояло е във водата повече от месец“, потвърди източник от разследването за Флагман.бг.

Не може да се каже дали става въпрос за престъпление или нещастен случай, тъй като е възможно главата да е оглозгана от риби и да се е отделила вследствие от удара на трупа в скалите.

ОДМВР е започнало проверка на масивите си за подадени сигнали за изчезнали мъже от преди месец. Много е вероятно течения да са довлекли тялото от Северното крайбрежие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА