Last news in Fakti

24 Август, 2015 16:44 1 574 1

Три деца пострадаха в катастрофа

  • деца-
  • пострадаха-
  • катастрофа

Едното е с опасност за живота

Три деца пострадаха в катастрофа на пътя между селата Доброплодно и Ягнило, съобщиха от ОДМВР-Варна.

Инцидентът е станал вчера в 18:20 часа. Неправоспособната 38-годишна водачка на лек автомобил „Volkswagen“ от с. Доброплодно, при движение с несъобразена скорост и отвличане на вниманието, губи контрол над колата и се преобръща в земеделска нива вляво по посока на движението си.

Вследствие на инцидента са пострадали три деца, като едно от тях е получило фрактура на черепа и е настанено в Реанимацията на МБАЛ "Св. Аннa", в кома и с опасност за живота. Останалите две деца са получили контузни наранявания, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

По случая има образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойчо

    0 0 Отговор
    Ако няма санкции циганите ще продължат да карат без книжки, нека да има контролиращи органи, които да проверяват, в това село има още много шофиращи без книжки всеки ден ги виждам !