Last news in Fakti

4 Септември, 2015 14:51 1 350 0

Пиян шофьор уби възрастна пешеходка

  • пиян-
  • шофьор-
  • уби-
  • възрастна-
  • пешеходка

Жената е пресичала неправилно

Пиян шофьор уби възрастна пешеходка, съобщиха от ОДМВР-Бургас. Инцидентът е станал вчера на второкласен път ІІ-73 Ришки проход при 71 км.

Лек автомобил "Volkswagen Golf"  с бургаска регистрация,  управляван от 26-годишен шофьор от с. Костен, общ. Сунгурларе блъска 82-годишна пешеходка от с. Лозарево, пресичаща пътното платно за движение. Жената е транспортирана до МБАЛ-Бургас с автомобил на спешна помощ и е настанена в болницата в тежко състояние, където е починала  по-късно.

Водача на лекия автомобил се е движел с несъобразена скорост  и  след употреба на алкохол, не могъл да спре, в следствие на което е блъснал пресичащата неправилно пътното платно от ляво на дясно пешеходка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА