Last news in Fakti

25 Септември, 2015 17:52 1 690 0

БНБ предупреди за измама с кредитни карти

  • бнб-
  • предупреди-
  • измама-
  • кредитни карти

Българската народна банка /БНБ/ предупреди за нова измама. Неизвестни лица предлагат по телефона кредитни карти с преференциални лихви от нейно име. Ето и съобщението на БНБ:

"Във връзка с постъпили в БНБ сигнали за опити за злоупотреба с лични данни, при които неизвестни лица се представят за служители на централната банка и предлагат по телефон кредитни карти с преференциални условия, Българската народна банка информира гражданите, че съгласно закона централната банка не поддържа сметки на физически лица и търговски дружества и не предоставя кредити.

За посочените случаи Българската народна банка е уведомила органите на МВР."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА