Last news in Fakti

10 Ноември, 2015 12:30 988 0

Задържаха двама за грабеж на 16 000 лв.

  • задържаха-
  • двама-
  • грабеж-
  • плевен

Мъжете са на възраст 27 години от гр. Плевен

Районна прокуратура-Плевен разпореди разследване за извършения през нощта на 9 ноември 2015 г. срещу 10 ноември 2015 г. грабеж от магазин от веригата в гр. Плевен, съобщиха от прокуратурата.

Две маскирани лица, въоръжени с пистолети – играчка са нахлули тази нощ в търговския обект, заплашили са персонала, който е бил на смяна и са отнели сумата от 16 234 лв.

След подадения сигнал незабавно е образувано досъдебно производство. В хода на предприетите бързи процесуално следствени действия са установени двамата извършители на престъплението – мъже на възраст 27 години от гр. Плевен. Те са завели разследващите полицаи до мястото, където са скрили парите. Открити са и използваните от тях маски и ръкавиците, които са носили.

Двамата мъже са привлечени в качеството на обвиняеми за грабеж, извършен в съучастие и са разпитани пред съдия. Обвиняемите са задържани от прокурора до 72 часа.

Предстои да бъде внесено от наблюдаващия прокурор в Районен съд-Плевен искане за налагане на двамата обвиняеми на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА