Last news in Fakti

16 Ноември, 2015 21:50 1 083 2

Хванаха 3-ма след кражба от църква

  • хванаха-
  • кражба-
  • църква

Мъжете са задигнали 6 икони, плащаница, 2 кандила, метален кръст и др.

Полицаи от Павликени задържаха трима мъже, непосредствено след кражба от църква в с. Михалци, съобщиха от МВР.

Вчера в 18.50 часа, бдителни хора от селото подали сигнал в полицейското управление в Павликени, че непознати мъже товарят в лек автомобил вещи от храма. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който установил, че е счупена част от прозореца на храма и е проникнато в него. Установено е, че от църквата са откраднати 6 икони, плащаница, 2 кандила, метален кръст и др. вещи, собственост на храма.

При проведените действия по разследването са установени автомобилът - "Ford Focus", и извършителите на кражбата на 19г., на 38 г. и на 31г. от Габрово, както и 18-годишен младеж от Дряново.

Трима са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР. 31-годишният е избягал и към момента се укрива. Лекият автомобил и инкриминираните вещи са установени и иззети. По случая е започнато бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еман у Къзо бугар из балканя

    1 0 Отговор
    Ако са от ромски произход ще трябва да ги пуснат! БХК и ДПС ще кажат, че не е кражба, а акт на убеждение - отишли са да си "берат" вяра...
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Може да са от цигански произход ?