Last news in Fakti

26 Октомври, 2011 17:19 10 307 2

Труп изплува от Шуменския язовир

  • труп-
  • язовир-
  • шумен-
  • мвр
Труп изплува от Шуменския язовир - 1
Снимка: БГНЕС

Труп на възрастен мъж изплува от Шуменския язовир. Сигналът за появилото се мъртво тялото е получен в 14.19 часа от телефон 112, съобщиха за Факти.бг от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

Загиналият е 74-годишен мъж, който живеел в Шумен. Тялото е открито в близост до язовирната стена от спасители и органите на реда. По първоначални данни смъртта му не е насилствена. Прави се оглед на мястото и на трупа. 

Възрастният мъж питомец на дома за стари хора в Шумен, допълва БГНЕС. Той бил в Трявна на едномесечен отдих и е трябвало да се върне на 31-ви октомври. Прибрал се е рано днес в дома и казал, че отива при личния си лекар за направление. "Защо е решил да тръгне по-рано от Трявна не зная, както и как се е отзовал на другия край на града", разказа директорът на Дома за стари хора Стоянка Загорчева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цветана Якимова

    0 0 Отговор
    Не мога да коментирам , по въпроса,тъй като не зная какъв е случая за нещастието на възрастния мъж.Жалко,че така може, да ни свършва живота!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.