Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 17:41 1 250 0

Контрабандни цигари на регистратурата в болница

  • своге-
  • контрабандни цигари-
  • болница

В Деня на християнските лечители Св. Козма и Дамян служителите от отдел „Митническо разузнаване и разследване” разкриха схема за продажба на контрабандни цигари в болницата в гр. Своге. Продажбата се е извършвала на самата регистратура на Многопрофилната болница за активно лечение в града. Сигнал за нарушението е получен в митническата администрация вчера. Веднага е назначена проверка и са предприети оперативни действия. В резултат на това днес на регистратурата в болницата са открити 340 кутии цигари, предимно от марките „Raquel Slims”, „LD”и „Best”, със сръбски бандерол или без акцизен бандерол. Със съдействието на служителите на РУП Своге е извършена проверка и на адреса на служителката на регистратурата, 42-годишната Р. П. от Своге. В дома й са открити други 528 кутии цигари, всички без български акцизен бандерол.
Информирани са компетентните органи. Работата по случая продължава.
Това е втори случай в рамките на една седмица на разкрита продажба на контрабандни цигари на територията на болнично заведение. На 26 октомври митническите служители задържаха продавач на нелегални цигари с 290 кутии в двора на русенската болница.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА