Last news in Fakti

22 Февруари, 2017 13:44 1 785 1

Осъдиха мъж, живял с 13-годишно момиче

  • затвор-
  • малолетна

По споразумение на Районна прокуратура-Чирпан 22-годишният Васил М. получи 10 месеца затвор, за това, че без да е сключил брак, е заживял на съпружески начала с лице от женски пол, ненавършило 14-годишна възраст, съобщиха от Прокуратурата.

Установено е, че на 19 юни 2015 г. Васил М. е заживял на съпружески начала с 13-годишно момиче в дома на родителите си в гр. Чирпан, обл. Стара Загора, като съжителството им продължава и през януари 2017 г. На делото Васил М. се е признал за виновен.

По одобрено споразумение Районен съд-Чирпан му е наложил наказание от 10 месеца лишаване от свобода, което да изтърпи ефективно при първоначален „строг“ режим.

От 2011 г. до момента Васил М. е осъждан пет пъти за кражби и грабеж.

Споразумението е влязло в сила и не подлежи на протест и обжалване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гошо

    7 0 Отговор
    кажете че са м......ли