Last news in Fakti

1 Март, 2017 12:07 7 939 22

Задържаха изрод, разпространявал клипове с брутални извращения с деца

  • извращения-
  • деца-
  • клипове
Задържаха изрод, разпространявал клипове с брутални извращения с деца - 1
Снимка: shutterstock

Мъж, разпространявал материали с брутални сцени на извращения с деца, е задържан при операция на ГДБОП в Русе. Повдигнато му е обвинение за притежание и разпространение на детска порнография и за притежание на наркотични вещества. Действията са реализирани под наблюдението на Русенската районна прокуратура, съобщиха от МВР.

В хода на поредна реализация, на 28 февруари спецполицаи от регионалната структура на ГД „Борба с организираната престъпност“ в Русе, подпомогнати от свои колеги от главната дирекция, извършили претърсване в дома на 34-годишен жител на областния град.

При оглед на намерената компютърната конфигурация са открити над 7000 файла, снимки и видеоклипове с детска сексуална експлоатация. Според първоначалните данни от разследването, бруталните сцени на извращения с деца, мъжът разменял с хора по света.

Колекцията си с детска порнография започнал да трупа от около 2 години, като през това време обменял информация с лица със сходни интереси предимно от Русия, но и не само.

Задоволяването на престъпните си сексуални фантазии русенецът комбинирал с употребата на марихуана. По време на претърсването са открити и иззети 200 грама листна маса.

Мъжът е задържан с мярка за срок до 24 часа. Благодарение на изключително доброто сътрудничество с Районна прокуратура - Русе, в късния следобед същия ден му е повдигнато обвинение за притежание и разпространение на детска порнография и за притежание на наркотични вещества.

Операцията е в продължение на активните действия на ГДБОП за неутрализирането на престъпна дейност на осъществяващи сексуални посегателства над деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pllam

    26 4 Отговор
    ако го познавам тоя,ще му се случат много,ама много грозни неща!Изроди!

    Коментиран от #6, #11

  • 2 гощо

    17 4 Отговор
    Уроди са такива!!!
  • 3 све

    19 6 Отговор
    смърт
  • 4 200 грама листна маса

    12 21 Отговор
    ДОколкото разбирам, той самият не е принуждавал или участвал в детско порно, а е имал файлове с такова.
    Не схващам кое му е изродското - човека явно си е болен и го кефят такива клипчета. Винаги си има пазар щом има търсене. Продавал е клипове на други болни като него - всякви извратеняци има ама не ми пречат ако не проявяват агресия и насилие.
    Мен пък ме кефят МИЛФове 35-45 годишни - и аз ли съм ИЗРОД???

    Коментиран от #7

  • 5 me be re

    22 5 Отговор
    Щом става въпрос за деца, никаква милост. КАСТРАЦИЯ

    Коментиран от #16

  • 6 Morgoth

    19 4 Отговор

    До коментар #1 от "pllam":

    Няма страшно, в затвора такива бързо ги разбират за какво са там и им се случват още по-грозни неща.
  • 7 Morgoth

    12 2 Отговор

    До коментар #4 от "200 грама листна маса":

    Разпространението също се наказва. Разбира се наказанията са по-леки.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 изроди в изродска държава

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "Войн от селските райони":

    Интересно войните на кое село наричат жени възраст 35+ са вече баби. При циганите ясно там е факт, по-неясното е защо няма наказателно преследване след като деца раждат деца. И после и майката и бабата вземат детски, едната за детето другата за майката. Сбърканото е в държавната машина из основи.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бреее

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "pllam":

    Е да ама не го познаваш. Сигурно в твоето обкръжение има подобни но ти дори и не подозираш щото са тарикатчета а ти балък. Пък и да разбереш кво, сигурно са по-големи бабаити от теб и само се точиш напразно. И забележи става въпрос за разпространение на нещо което да е по-скоро софт еротика , не на производството, склоняване, насилие и др. от ей този.
  • 12 Kusoagaki

    8 10 Отговор
    Реално погледнато никому лошо не е сторил дори не е докосвал дете или нещо от сорта . Има си файлове гледа си човека това му харесва . Не е нормално ,но му харесва. Интересно ми е как намират такива хора които са забутани в кучи г*з а немогат да намерят милиони загубени по транзакций които ги оповестяват по новините и всички знаят кой ги е взел...
  • 13 Скорпион29

    12 4 Отговор
    Това е началото първо филми после ще иска да пробва реално има лекарство и то се казва КАСТРАЦИЯ за такива ама навреме преди да е объркал живота на някое дете.А относно възрастта на жените има мацки на 40 -50 г дето са по стегнати от някоя смотла на 20-25 г.
  • 14 Скорпион29

    8 3 Отговор
    До Войн от селските райони я бегай на къра че има едно стадо разгонени овце и една загорела магарица ти си знаеш как да ги отешиш там от 14 годишни се учите на тях
  • 15 гост

    5 6 Отговор
    Тоя явно прави секс само насаме,да влиза по-бързо в затвора да му разтоварят хормоните отзад та да му олекне.
  • 16 Мара

    2 6 Отговор

    До коментар #5 от "me be re":

    Малко си ги гледал и ти такива клипове,ами се прайш на много честен!
  • 17 Дух

    3 5 Отговор
    Тук е пълно с коментатори. Не се замисляте дали поднесената Ви информация е достоверна. За десет години от живота са ми правили невероятни постановки, за които човек не си е представял, че могат да му се случат.
    Не съдете хората!
    Пожелавам Ви никога да не сте от другата страна без вина, защото едва ли ще може да издържите. В тази страна лесно могат да Ви измислят.
  • 18 МАФИОТ ДИЛЪР СВОДНИК ДЕПУТАТ

    5 4 Отговор
    БИл съм 8 пъти във Виетнам и 11 в Мианмар (Бирма) - няма как да ме възмутите с детско порно!
    АКо бях тарикат да снимам сега и аз щях да съм окошарен от някой пишман следовател и да ме четете в няколко сайта!
    Има места където 9 годишни ги гримират като проститутки и ги пращат да "ловят" туристи!
    И не ви говоря за 1-2 случая, а за армия момичета, които стоят с фенери около платното!!!
  • 19 Ррр

    7 3 Отговор
    Щом го гледа значи го влече а щом го влече САТЪР по шията
  • 20 asddsa

    3 4 Отговор
    Ееее, нинджите, успокойте се. Човека си пуши коз и си праска ч...и вкъщи. Недейте да агресирате толкова, не се казва никъде, че е посегнал на дете. Всеки си има мръсните фантазии малко или много...
  • 21 No comment

    9 0 Отговор
    Само такива с извратено мислене като този могат да правят такива неща..Днес гледа утре пробва и май нещо се споменава в статията за КОЛЕКЦИЯ!!!!Или не???Стига глупости такива са не за затвор ами направо за.....КАСТРАЦИЯ Е МАЛКО....Ако всички се замислим всеки си е малко странен и "башка луд" ама точно за това вече поколенията се изродиха и ако всеки започне да смята както много от КОМЕНТАТОРИТЕ в темата че това е нормално ...Нещата няма да се оправят.Всеки ден четем за различни зверства и уродливи гаври... Според мен трябва да се гонят до дупка такива като този защото децата колкото и заучено да звучи са бъдещето на всяка държава а то при Нас и без друго са ни скапани нещата и от 30 години сме до връта в л*.ната..Хора не толерирате такива постъпки и повишете по темата с аргументи без да се отклонявате такива хора заслужават най малко затвор...
    С ТЕХНИТЕ ПОСТЪПКИ СА ВИНОВНИ ЗА УПАДЪКА НА ОБЩЕСТВОТО НИ и браво че има и органи на реда който си вършат работата може и все още нищо да не е напълно изгубено за да се оправи нашата държава...
  • 22 Иво

    0 3 Отговор
    Ще се радвам ако моралистите тук споделят дали щеше да е по-добре ако човека имаше колекция с клипове на терористи обезглавяващи живи хора? Участниците в кои клипове страдат повече според вас?