13 Март, 2017 09:02 2 288 0

Простреляха бивш селски кмет

  • стрелба-
  • кмет-
  • овчеполци-
  • трендафил шарков

Бившият кмет на пазарджишкото село Овчеполци Трендафил Шарков е бил прострелян, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал в четвъртък около 18,30 часа. Мъж от селото пресрещнал ексмета пред дома му, стрелял с пистолет и избягал. Шарков е ранен в бедрото.

Пострадалият сам успял да се обади на 112 и на брат си. Закаран е с линейка в болница, където до момента е на лечение.

Куршумът е влязъл през вътрешната част на бедрото и е излязъл, като е минал на милиметри от важна артерия. Това го е спасило от по-тежки последствия. Днес се очаква да бъде изписан.

Трендафил е разпознал стрелеца – 68-годишният Атанас Дачев. Той е родом от Овчеполци, но в момента няма постоянно местоживеене. Преди години родителите му дали наследствената къща на брат му, който не го искал заради честите му криминални прояви, уточнява радио „Дарик“.

Атанас е лежал в затвора за различни престъпления, включително подобни нападения. Преди години на центъра на селото пробол с нож друг човек от Овчеполци.

Освен това е въоръжен и агресивен по характер, което го прави особено опасен, предупреждават близки на пострадалия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА