Last news in Fakti

13 Март, 2017 12:17 9 308 14

Мъж преби до смърт жена си

  • побой-
  • жена-
  • мъж

34-годишна жена от Плевен се бори за живота си, след като е била жестоко пребита от мъжа, с когото живее на семейни начала, съобщиха от прокуратурата.

Побоят е извършен на 9 март, като пострадалата 34-годишна жена е намерена в в изключително тежко състояние от полицейски патрул в апартамент в ж.к. „Сторгозия“, който е бил изпратен на адреса по сигнал.

Пострадалата е имала множество наранявания по лицето и тялото. Тя е била в неадекватно състояние, трудно подвижна и не е можела до говори. Екип на Спешна помощ е транспортирал пребитата в УМБАЛ – Плевен с опасност за живота, където незабавно и е била извършена спешна операция.

За инцидента е уведомен дежурен прокурор от Районната прокуратура в Плевен. В хода на образуваното досъдебно производство е извършено претърсване на друг имот, стопанисван от обвиняемия Благовест, при което разследващите са установили и иззели 160 саксии с марихуана.

Предстои срещу бияча да бъде повдигнато обвинение и за отглеждането на растенията.

Прокуратурата ще внесе в Районния съд в Плевен искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение “Задържане под стража“ на обвиняемия.

Разследването по досъдебното производство продължава. 43-годишният Благовест К. е привлечен като обвиняем от Районната прокуратура в Плевен за причиняване на средна телесна повреда, като по закон наказанието е до 5 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бате Боц

    17 37 Отговор
    Не е слушкала и у Перник сме така.

    Коментиран от #3

  • 2 МЪЖ

    40 12 Отговор
    Как сте така,Боц?..Тежки комплесари??Дето бият жени,щото ги е страх от мъже? ....
  • 3 Руди

    20 11 Отговор

    До коментар #1 от "бате Боц":

    бате Боц и аз съм от Перник ама чак да я пребиеш грубо ми идва,тресни и два песника и сама ше се сети какво да прави.
  • 4 Дедо ПОП

    23 7 Отговор
    Женски феминистки сбор. Става германката и казва:
    - Аз като се ожених за моя Ханс и му казах в прав текст: "Виж какво, от днес нататък ти ще готвиш". Прибирам се първия ден - нищо не виждам. Прибирам се втория ден - нищо не виждам. Прибирам се на третия - гледам - сготвил.
    Става италианката:
    - А аз като се ожених за моя Паоло и му казах в прав текст: "Виж какво, от днес нататък ти ще чистиш, аз няма да се занимавам". Прибирам се първия ден - нищо не виждам. Прибирам се втория ден - нищо не виждам. Прибирам се на третия - гледам - изчистил.
    Става перничанката:
    - А аз като се ожених за моя Геуе и му викам: "От днес нататък ти ще готвиш и чистиш, аз нема да си мърдам пръсто". Прибирам се първия ден - нищо не виждам. Прибирам се втория ден - нищо не виждам. На третия уееееко прогуеднах с едното око"...
  • 5 Лъжа

    22 13 Отговор
    Медийната пропаганда за масово насилие над жените отстрана на мъжете е абсолютен мит и пропаганда. Нищо подобно не се случва, замислете се колко познати двойки имате, в които жените да са жертва на насилие. Непрекъснато излизат някакви изследвания и проучвания, в които всичко е лъжа отначало докрай. Идтината е точно обратната - мъжете са жертва на ужасяващо психическо насилия (за пари!!!), затова изпукваме по никое време, а онези сълза не пускат и си живеят по още 20-30 години. Ненавиждат ни истерично, единствено възможността да живеят охолно без да работят ги кара да пазят поведение. Македонците са рекли: Роди ли се женско - откини му главата!

    Коментиран от #8

  • 6 Vasik Atanasova

    13 5 Отговор
    ТОЗИ Е ПРЕКАЛИЛ СИГУРНО Е БИЛ НАКЪЛВАН
  • 7 Разпад на нацията по европейски

    15 5 Отговор
    Хомосексуалисти, гейженитби, "родител 1 и родител 2", общи тоалетни, смяна на пола. Миналата година съдия в Торонто прие за нирмално секс със куче! А бе то било голяма работа туй СЛОБОДИЯТА БЕ
  • 8 женоМРАЗЕЦ

    25 15 Отговор

    До коментар #5 от "Лъжа":

    Абсолютно верно ! Жените умело и хитро използващи природните си дадености за да манипулират мъжете и го правят до една ! Цял живот оплаквания и пилене върху мъжете ! Ние сме им ДЛЪЖНИ и ВИНОВНИ за всяко едно нещо за което се сетят и пожелаят !
  • 9 Карли

    7 4 Отговор
    В Русия ще има лека глоба за мъжът, сега като приеха новият закон.
  • 10 Бай Ганъо

    3 10 Отговор
    Ее туй то гяурска работа
  • 11 Сторгозиец

    14 4 Отговор
    Просто я е чул докато тя е звънила да съобщи за растенията му....
  • 12 PlimP

    8 1 Отговор
    с тая плява, кой знае кви дракони е виждал
  • 13 Тц Тц Тц

    2 1 Отговор
    Какава дръжава сме само, "43-годишният Благовест К. е привлечен като обвиняем от Районната прокуратура в Плевен за причиняване на средна телесна повреда, като по закон наказанието е до 5 години затвор..."
    Каква средна телесна повреда, бе малоумни прокурори от Плевен. Това си е чист опит за убийство. Във всяка нормална държава това щеше да е минимум 10-15 години...
    Прав е Христо Иванов, без нормална съдебна система със строги закони срещу насилие и корупция, България НИКОГА няма да се оправи!

    Коментиран от #14

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.