Last news in Fakti

17 Март, 2017 15:36 2 018 2

Избягал затворник задигна 5 автомобила

  • затворник-
  • кражба-
  • коли

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Казанлък е осъден Ибрям А., на 24 г., за противозаконно отнемане на чужди моторни превозни средства с намерението противозаконно да ги ползва.

На 4 август 2016 г. Ибрям А. избягал от изтърпяваното наказание в затворническото общежитие в гр.Гълъбово и от тази дата до 19 август 2016 г. е извършил поредица от престъпления против собствеността. Установено е, че от различни населени места в общ. Казанлък и в с. Средец, общ. Опан, Ибрям А. противозаконно е отнел пет чужди моторни превозни средства – леки автомобили, марка „Сеат Ибиза“ „Фиат Пунто“, „ВАЗ 2101“, „ВАЗ 150“, „Фолксваген Поло“ , собственост на различни граждани. По една част от автомобилите е последвала повреда и са били оставени без надзор или укрити в района на с.Шейново, общ. Казанлък.

Районна прокуратура-Казанлък е ръководила разследването по образуваните досъдебни производства, като след обединяването им в едно производство и предаването му на съд с обвинителен акт, Ибрям А. е осъден по реда на съкратеното съдебно следствие на три години и четири месеца лишаване от свобода при „строг“ режим. Присъдата е влязла в законна сила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРЪДНЯТА

    2 1 Отговор
    МНОГО ЖАЛЪК ГЕПАЧ ЖИГУЛАНИ ДА ОТЛЕПЯШ ЗА СКРАП ЛИ ГИ ДАВАШ БЕ КЕРПЕДЕН
  • 2 suraia.

    1 0 Отговор
    Zaga.zaga.6te ima tri godini o6te e.an v zatvora.to tam mai mu e nai hubavo na cigan4eto.da go la6kat bezplatno.