Last news in Fakti

21 Март, 2017 09:55 2 250 4

Мъж опита да отвлече момиченце от детска площадка

  • отвличане-
  • дете

Млад мъж се е опитал да отвлече дете пред смаяните погледи на майката и дядото на момиченцето. Екшънът се разиграл на детската площадка между блокове 61 и 62 в кърджалийския квартал „Възрожденци”, разкриват пред 24rodopi.com очевидци на последвалата акция по спасяването на детето и залавянето на извършителя на нападението.

9-годишното момиченце си играело с приятели, когато към тях се приближил млад мъж, който хванал детето и започнал да го дърпа към близките гаражи.

„Детето се разпищя, а към тях веднага тръгнаха майката и дядото. Около 20-годишният мъж се уплаши и избяга. На място дойдоха екипи на полицията, които започнаха да издирват извършителя на нападението.

Патрулки обикаляха блоковете, полицаи дори бяха завардили района около пасарелката. Момчето бе заловено около 30 минути по-късно. Думите му бяха: „Бате, аз не съм добре”, разказаха свидетели на инцидента.

По думите им, младият мъж е задържан от полицаите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто човек

    9 0 Отговор
    Разстрел
  • 2 Един от всички

    6 0 Отговор
    Тоя е бил на някакви стимуланти/бонбони/наркотици 100 про... видял е разголено месце, мозъка е реагирал на е*ня и айде... квото падне.. малко бой му трябва.

    Коментиран от #3

  • 3 незнайко

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Един от всички":

    Не бой а кастрация ! Така ще е най добре за околните.
  • 4 гост

    4 0 Отговор
    То винаги може да каже, че не бил добре. Ама ако го е завлякъл и после я го насили, я го отвлече за продан. Няма ли кой да го остави на място и после следващия, като се замисли дали е добре или не, да се сети, че на такива им спират дъха. Сега ще го пуснат или ще е срещу подписка докато не направи поредната извратена гавра.