5 Април, 2017 16:26 2 732 2

Карнобатмана с поправителен труд при тате след заплахите срещу автобусния шофьор

  • ангел радичев-
  • шофьор-
  • заплахи-
  • карнобат

Ангел Радичев – мъжът, който заплашваше, че ще смаже от бой автобусен шофьор на АМ “Тракия” бе осъден на двугодишна пробация, поправителен труд и удържане на 25 % от заплатата му. Това постанови току-що Районният съд в Карнобат, който днес разгледа делото за хулиганство срещу 32-годишния мъж, съобщава Флагман бг.

В началото на заседанието Ангел Радичев си стисна ръката с автобусния шофьор Ружди Велиев, с което даде да се разбере, че отношенията между тях двамата са изяснени. Радичев призна, че още преди три месеца се е извинил на шофьора дълбоко се покайвал за стореното.

Той ще трябва да се срещна веднъж седмично с пробационен служител. Съдът наложи на Радичев поправителен труд във фирма „Агроланд”, която карнобатлии свързват със семейството му.

В период от две години от заплатата му ще бъде приспадана ¼, няма да му се трупа и трудов стаж. Решението на съда няма да бъде обжалвано на втора инстанция нито от прокуратурата, нито от защитата.

Автобусният шофьор сам призна днес, че ако не са били медиите и гражданинът, заснел с клип агресията на Радичев изобщо нямало да пуска жалба, тъй като по думите му подобни случаи били ежедневие.

Заради поведението си Ангел Радичев шеговито бе обявен за Карнобатман - фолклорен образ, роден от местен изпълнител и олицетворяващ измислен герой - със суперсили, но много мързелив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 0 Отговор
    Браво
  • 2 народътшизофреник

    1 0 Отговор
    Тоя трябваше да чука камъни в Белене или Сибир бе ..пе.али... Поредната гавра с народа.
    А тия дето са го ''уредили'' да попаднат на същия(или подобен) само, че да ги смели от бой! АМИН