Last news in Fakti

18 Април, 2017 13:22 2 276 3

Арестуваха мъж за обида към Васил Левски и побой над граждани

  • обида-
  • васил левски-
  • побой

На 13.04.2017г. Шуменската районна прокуратура повдигна две обвинения срещу 23 – годишния Я. А. от гр. Шумен: за това, че на 12.04.2017 г. в същия град, причинил по хулигански подбуди лека телесна повреда на повече от едно лице и за това, че на 12.04.2017г. в гр.Шумен, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото /отправени псувни; както и обиди към Апостола на свободата Васил Левски/, като деянието се отличава с изключителна дързост и представлява опасен рециди, съобщиха от прокуратурата.

Инцидентът се е случил на 12.04.2017 г. по обяд в центъра на гр. Шумен. Криминално проявеният младеж се приближил до бармана на шуменско заведение, който в този момент разтоварвал стока със свои колеги. Предизвикал вербален конфликт, стигнало се до физическо стълкновение, в разгара на което, деецът извадил нож. Нанесъл порезна рана в областта на подбедрицата на 38 годишния барман – П.Г. след това побягнал в посока към Старата поликлиника.

Вече на няколкостотин метра от мястото на заведението, пред което намушкал пострадалия, вървейки по улиците, рецидивистът започнал да псува, да отправя обиди към Апостола на свободата Васил Левски, както и нанесъл юмручни удари на двама случайни минувачи. Деянията му били преустановени със задържането му от органите на реда.

След повдигане на обвинението, Шуменската районна прокуратура е внесла искане за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стажа“, спрямо 23-годишния извършител. С Определение от 13.04.2017г., районният съд в гр.Шумен е уважил внесеното искане и на рецидивистът е наложена най – тежката мярка за неотклонение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски

    16 0 Отговор
    На бесилото такива м....ли.
  • 2 М.к

    16 0 Отговор
    Това циганин или турчин го е извършил ? Крайно време е такива, като него да влизат в затвора да чукат камъни .
  • 3 666

    13 1 Отговор
    Наръгал е човек с нож. Що няма и опит за убийство в обвинението?