Last news in Fakti

24 Април, 2017 16:32 4 919 4

Огняр заплаши с нож и изнасили дете в Плевен

  • огняр-
  • изнасили-
  • дете
Огняр заплаши с нож и изнасили дете в Плевен - 1

Плевенската окръжна прокуратура повдигна обвинение срещу 57-годишен, изнасилил 14 -годишно момиче, съобщава пресцентърът.

Обвинението срещу Любомир А. е за това, че през ноември 2015 г., в Плевен се е съвкупил с ненавършилата 14-годишна възраст момиче, като я принудил към това с изваден нож и отправени заплахи.

Обвиняемият бил огняр в училището в което пострадалото момиче било ученичката в 8 клас. В училището двамата се запознали и често момичето било забелязвано в междучасията да разговаря с огняря.

През ноември 2015 г., вечерта, пострадалата чакала тролей на спирката. По същото време от там с колата си минал обвиняемият, който спрял и й предложил да я откара. Момичето се качило в автомобила, но вместо към дома обвиняемият потеглил към изхода на града и спрял в гора. Разпоредил на момичето да се съблече, но то отказало. Тогава обвиняемият извадил нож, заплашил я, насила я преместил на задната седалка и въпреки съпротивата насила осъществил намеренията си.

От срам и страх пострадалата не споделила с никой за случилото се. В периода от декември 2015 г. до 07.02.2016г. обвиняемият осъществил многократни съвкупления с пострадалата, като за целта предварително й определял срещи, на които била задължена да се яви под заплахи от разгласяване на сексуалните им контакти.

Предвид случващото й се, пострадалата се променила, като влошила контактите си с родителите си както и намалила успеха си в училище. След скарване, майката на пострадалата й взела мобилния телефона за наказание, при което установила в него продължителна комуникация с лице „Любо“, като била възмутена от отправяните от него към дъщеря й думи.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУД

    10 6 Отговор
    Смърт
  • 2 mediator37

    14 11 Отговор
    Ама как намирисва !
    Сърбяло го е "детенцето" и е топнало огняря за да не я пребие баща й защо не е девствена, ами разпрана отвсякъде. Просто родителите са я притиснали, как така не си девствена, "КОЙ" е този Любо, с него ли се е---, и за да се измъкне, "детенцето" е съчинило историята с изнасилването. Банално. Децата винаги лъжат... за да се измъкнат. Ще го отнесе нещастникът, бадева. Сега, да ви кажа под секрет кой ще го съди: Ще го съди съдийка- жена; прокурорката също ще е жена; секретар-протоколистката- също жена; адвокатката на "пострадалата"- жена; пострадалата -ъхъ и тя. Най-вероятно и адвокатката на нещастника ще е жена, разбирай вяла защита. На втора инстанция съставът ще е още по-зле- три жени. Гаранция ще търка наровете в Ловеч.
    Женски съд в защита на малкото к..ве.

    Коментиран от #3

  • 3 Урод

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "mediator37":

    Всичките ти деца и внучки все така ги сърби.
  • 4 Асен

    1 0 Отговор
    Абе как може да мислите ,че момичето го сърбяло и тяхните като разбрали за това натопили огняра. Ами този огняр малко разум в главата няма ли ,че с такова момиче секс тръгнал да прави . Точно си я е въртял с психо атаки. Ей такива сладури са най голямото шоу в затвора ,как им бутахме метлите в г.за е ги карахме да се правят на фитки в О.З. Стара Загора 2009та година