Last news in Fakti

26 Април, 2017 19:13 1 676 4

Моторист помете пешеходка и избяга

  • катастрофа-
  • моторист-
  • пешеходка
Моторист помете пешеходка и избяга - 1

Възрастна благоевградчанка е блъсната от мотор в Благоевград. Пътният инцидент стана около 17.50 часа в района на джамията под Пето ОУ „Георги Измирлиев“, уточнява struma.bg.

Пострадалата пешеходка е транспортирана с линейка до благоевградската болница.

Мотористът е избягал от мястото на произшествието.

Служители на Първо РУП – Благоевград работят по случая.

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.
Прекалено много станаха автонаглеците по българските улици!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пазете

    3 9 Отговор
    моториста, че е тъп!
  • 2 Мутрочалгар с БМВ

    10 5 Отговор
    Браво на моториста - така трябва да се прави!
    Предполагам, че след като е ударил жената и се е скрил е взел телефона и е звъннал на 112, за да съобщи за ранен човек на пътя, НАЛИ?!
    Е, затва гласувам с "плюс" за коментари против мотористите!
    Мотористите са МНОГО по-рискови участници в движението, агресивни са, често се движат на "глутници", в БГ няма как да ги глобят за ШУМ ако ще и в 3 часа сутринта да се съберат 300 мотора пред детска болница! Нагли са, самоуверени, егоисти, които наистина си мислят, че са ГЛАВНИ на пътя!
    Съгласен съм, че не всички са такива, но повечето мотористи са точно такива!!!
    Е, не ме кефите и това си е!
    КАТО ЗАПОЧНЕТЕ САМИ ДА СИ СЛЕДИТЕ ЗА ДИСЦИПЛИНАТА В "БАНДАТА" И ВДИГНЕТЕ КУЛТУРАТА СИ НА ПЪТЯ И СЛЕДИТЕ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО Я НАРУШАВАТ - ТОГАВА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ УВАЖЕНИЕ!
  • 3 Враг

    7 3 Отговор
    Ама чакай защо търсим винаги вината във шофьора като можеби и да не е виновен и повечето пъти вина имат пешеходците където пресичат кафето си поискат без да ги интересува че застрашава негови и живота на други. А моториста има вина че е избягал и не е повикал помощ. Дано скоро да влезнат промени във закона за движение по пътищата към пешеходците. А именно ако пешеходец премине на място не регламентирано за пресичане и не дай си боже причини произшествие макар и то да има фатален край сам той да си носи отговорност наказателна и всякаква с цялата сила на закона,при което шофьора участник в проишествието да предяви претенция към виновния пешеходец и неговите близки в момент на смърт. След тези промени ще се промени и мисленето на по голямата част от безмозачните. Защото не може да се търси вина винаги в шофьорите че някой го е мърло да отиде до мястото за пресичане или просто не му се чака.

    Коментиран от #4

  • 4 бай Киро

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Враг":

    Защото е избягал !!!