Last news in Fakti

16 Май, 2017 08:40 3 182 5

2-ма души загинаха след катастрофа в Петрич

  • петрич-
  • катастрофа-
  • линейка
2-ма души загинаха след катастрофа в Петрич - 1

2-ма души загинаха след тежка катастрофа край входа на Петрич, съобщи Струма.бг. Две леки коли се удариха към 21 часа и 30 минути на третокласен път 108 Сандански – Петрич.

При пътнотранспортното произшествие пострада още един човек, който е настанен с болнично заведение. Над два часа пътят бе затворен и движението се е осъществявало по обходен маршрут: Кърналово – Кавракирово – Първомай – Петрич.

Баща на две деца е единият от загиналите в тежката катастрофа, станала край бензиностанцията ЕКО в Петрич. Мъжът се казва Росен и е около 30-годишен. Той е от ромаската махала на Петрич. С него пътувал приятелят му Митко Славчев, на 28 години. Той е с политравми и е приет в реанимация в болницата в Петрич.

Другият загинал е 33-годишният Димитър Тодоров от село Старчево.

Ситуацията пред болницата в Петрич е овладяна. В района на филиала на спешното в южния град има засилено полицейско присъствие заради събралите се роми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maнгава тут Mангава

    6 1 Отговор
    Положението е страшно! 3-ма загинали и 4-тия с опасност за живота в болницата. Ето това са знимки от Птп-то. Бог да се смили над нас и над починалите https://www.facebook.com/petrich.novini/photos/pcb.1688652327830076/1688652184496757/?type=3&theater
  • 2 ЯК КАРАЧ

    2 2 Отговор
    Браво! Поздравления за автора на статията. Точно така се прваи- уточнява се, че става дума за не какви да е, ами ромски членове на обществото ни. Тогава човек може да е спокоен, че не са повлекли в мелето си и някакви други хора..... А колкото до тях- карат пияни, без книжки или с купени такива, карат не коли , а пълни барутници без грам поддръжка, вътре в колата докато карат се надвикват и слушат джумбарета и мааанета с волюме на макс, в 99% от случаите нямат нито гражданска, нито техн. преглед.... Нещата са повече от логични да се случат именно с тях тези събития. И най-лошото е, че дори да ги спре полицай, нищо не им прави и си продължават наглото паразитно съществувание.

    Коментиран от #4

  • 3 Кирил Младенов

    3 0 Отговор
    Лека пръст на човека.
  • 4 Факт

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЯК КАРАЧ":

    Без да знаеш як карач че си чак ама мн голям недеи да се обаждаш така вие знаете че ромите пият и нямат книжки вие знаете всичко нали сте българи ама вие не знаете ли какви ги вършите само ромите ще обвинявате шо ви са направили ромите защо така обвинявате като не знаете нищо не ви ли е страх от господ не са виновни само ромите и от вашти са карали толкова лошо не ви ли е страх има хора които страдат тези хора искаха ли да им се случи това нещо толкова млади да си тръгнат да оставят семействата си
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.