22 Май, 2017 21:51 2 701 3

Съдят мъж, разпространявал порно с непълнолетни

  • порно-
  • разпространение-
  • непълнолетни
Съдят мъж, разпространявал порно с непълнолетни - 1

Районна прокуратура – Благоевград предаде на съд Ж.З. по обвинение в разпространение на порнография.

В периода от 03.09.2014 г. до 06.12.2015 г. в гр. Благоевград обвиняемият З., от лаптоп м. „ASUS“, посредством безжичен рутер, от хард диск разпространявал порнографски материали. За целта той свалял, записвал и споделял файлове с множество неустановени лица в интернет, посредством мрежа за глобално споделяне на данни чрез клиентска програма „ARES“ на принципа от точка до точка („peer to peer“).

За създаване на разпространяваните порнографски материали (видеоклипове и фотографски изображения) били използвани лица, ненавършили 18-годишна възраст и изглеждащи като такива. Общото количество на файловете възлиза на 2 842 броя, изобразяващи блудствени действия, полови сношения, похотливо показване на полови органи.

Обвиняемият подведен под наказателна отговорност и за това, че в периода от 30.06.2014 г. до 07.01.2016 г., в гр. Благоевград, набавял и държал за себе си порнографски материали – общо 2 880 файла с общ размер 157 GB, с участието на множество лица от мъжки и женски пол на възраст под 18 години и лица, изглеждащи като такива.

Предстои насрочване на делото от съда.

За този вид престъпление законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ до шест години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Гинка

    7 1 Отговор
    Съдят го,а дори и да го осъдят ( което не е сигурно),дали ще влезе в затвора? У нас съдебните дела са уравнения с много неизвестни.Толкова,че обикновено остават нерешени...
  • 2 Random

    6 6 Отговор
    И какво толкова?
    Нали не го е правил той.
    Аре оставете хората на мира бе.
  • 3 Дедо Грую

    5 0 Отговор
    Та тоя е истински евроатлантик! Ревностен радетел и разпространител на либерастията и еврогейските ценности! Долу лапите от тоя просветител!