23 Юни, 2017 13:04 12 449 18

Масово меле на автогарата в Монтана

  • бой-
  • автогара-
  • монтана
Масово меле на автогарата в Монтана - 1

Поредна зрелищна гледка е имало в Дивия Северозапад вчера. Автогарата в Монтана е станала арена на масов бой, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

Случката е станала посред бял ден, и то в пиков час.

Към 16.30 часа в полицията бил получен сигнал от втрещени очевидци, които заявили, че е възникнало сбиване между голяма група хора.

Ченгетата незабавно се метнали в патрулките и отишли да разтърват мелето. Когато се отзовали на местопроизшествието, униформените заварили само трима души.

Това били 33-годишният Ц.И., 26-годишният Б.А. и Р.И. на 36 години, всички от Монтана.

С оглед изясняване съпричастността им към деянието, мъжете били задържани за 24 часа в ареста. Работата на разследващите по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сеир да има а

    88 5 Отговор
    "Дивия Северозапад", А ИМАТЕ ЛИ ИДЕЯ КАК СЕ ЖИВЕЕ ТАМ? държава няма.....всичко е на самотек! А за хората не ми се говори 'лош материал' е меко казано, за всичко си има причина....... "давай кибачета и кифтета".....мацки и пиенье па му *.и м...та. ентелегентен ГЕНОЦИД господа журналисти слуги на власта проклета!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 нищонезнаещиндивид

    33 4 Отговор
    НЕ Е ЛОШО ДА СЕ ЗАТОЧИ ЗА СЕДМИЦА-ПЕТ ,ЖАНДАРМЕРИЯТА НА МОНТАНСКА ЗЕМЯ!!!ДА ПОСЕДИ ТАМ ПРЕВАНТИВНО!!! ДА БИЕ ,ДА ***ПА ПОСЛЕ ДА ПУСКА ЯКО И .... ''СРЪБСКА МУЗИКА'' ;) Това почва да взема застрашителни размери!Монтана е сборище на измамници ,безделници и ...българи!Вятово ,Русенско е меката на тел.измамници!Всички знаят,но на някой му отърва да е така!Уай?
  • 4 filo

    33 3 Отговор
    Сбили се два катуна, много важно. Ако искат да се изколят м....лите, аз ще им гледам сеира.

    Коментиран от #9

  • 5 hmhmhm

    23 4 Отговор
    Селска забава с три букви БОЙ.
  • 6 веселин

    10 0 Отговор
    Оооооркккиии....
  • 7 чавдар

    15 0 Отговор
    това да не са били монтански м...ли

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ексмен

    7 7 Отговор
    Вижте хора ,аз съм българка със произход и 150 годишен род и ви казвам че хората се делят само на два вида.Добри и лоши.Разликата знаете ли къде е ??Че ние българите умело успяваме да прикрием долнопробните дела на децата си зад репутацията на имената си.Помислете за това.
  • 11 Ексмен

    1 3 Отговор
    Истината е много проста и тя знаете ли каква е мили хора..Вие които четете или гледате разберете ,че светът е устроен така че в кръговрата на живота всеки носи отговорност за другите .Разберете че да си пасивен е вид избор и от този избор някой има полза или си пати.Моляви проумейте колкото и да отричате всички хора на този свят са свързани помежду си и както в природата има кръговрат така и при нас е така ние взаимно носим отговорност за успехите е провалите на нашето общество ,защото понякога да си затвориш очите за теб може да не
    е нищо но за някого другиго може да означава всичко,разликата е в това дали ТИ би предположил че на теб може да ти се случи същото и да реагира със сърцето си .Завиждам на слепите хора ,защото те виждат със сърцето си.

    Коментиран от #15

  • 12 Ексмен

    1 4 Отговор
    Хайде да му се не види всеки ден чета някакви различни коментари на болни егоистични мозъци.Омръзна ми бе хора ние сме българи осъзнайте се бе колко време сме мачкани и газени колко време сме били роби и въпреки това не само че не сме се предали а сме и успяли да запазим човещината си неумърсена.Не ви ли прави впечатление че от всички атентати по света никде
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ексмен

    4 1 Отговор
    Хайде да му се не види всеки ден чета някакви различни коментари на болни егоистични мозъци.Омръзна ми бе хора ние сме българи осъзнайте се бе колко време сме мачкани и газени колко време сме били роби и въпреки това не само че не сме се предали а сме и успяли да запазим човещината си неумърсена.Не ви ли прави впечатление че от всички атентати по света никъде няма пострадали българи.знаете ли защо.Ние сме единственият народ който е успял да запази силата на духа и свелоста си .
  • 15 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Ексмен":

    Какви ги дрънкаш бе баце.
  • 16 Ексмен

    6 0 Отговор
    Незнам какво да кажа вече,моля ви спрете да ме разочаровате ако утре видя на улицата нечие дете да се бонка или са го пребиват аз няма да си затворя очите ще застана зад ВАШЕТО дете дори и непознато за мен и знаете ли защо?Защото ако някой в точния момент ,когато мен ме няма някой застане в нужда зад моето .,това би означвало страшна много.
    5875

    Коментиран от #17

  • 17 Гост

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "Ексмен":

    Не са деца. В статията пише, че единият Ц.И.-ганин е на 26 г., а другите двама на по 36.
  • 18 Аз от Дивият СевероЗапад

    2 2 Отговор
    До нищонезнаещиндивид ....И какво общо има Монтана с с Ветово бе каиш какви измамници има при нас бе.Що пишете само глупости не знам какво при вас да не би да не се бият а,или не пият или вие сте част от Ватикана.Какво се не уйдисва тоя Северозапад ние към вас претеции нямаме да бедни сме,да безработни сме ,да прости сме ,а вие сте академици учени.Писнало мие от такива като теб каиш дето си много работен и учен и който ми пишеш коментари в 14.30 ч.когато аз работя в двора или градината за да има какво да ям ,а ти през това време ми философстваш пред компа.Аз от такива които не знаят откъде се държи лопатата мнение за моите хора не ща разбра ли.Ати като си толкова еркек що не дойдеш да ни кажеш това което мислиш за нас лично или пред компа всички ставате герои и оправячи на държавата.