Last news in Fakti

23 Юли, 2017 13:45 1 152 0

Запалиха лек автомобил в Благоевград

  • кола-
  • пожар-
  • благоевград
Запалиха лек автомобил в Благоевград - 1

Лек автомобил "Ауди" А4 изгоря тази нощ в Благоевград. Сигналът за пожара е подаден в 3.40 ч. от ул. "Николай Петрини".

Пламнал е автомобил, паркиран пред закусвалня. Живущите в района чули две експлозии. Екип огнеборци са загасили автомобила, напълно е изгоряла задната му част и купето.

Огънят е тръгнал от задната част, което навява мисли за умишлен палеж, но това ще установяват компетентните органи. Тъй като пожарната се намира само на 100 метра от мястото на инцидента, огнеборците са пристигнали почти веднага след подаването на сигнала, съобщи БГНЕС.

По случая е образувано досъдебно производство, причините за поредния пожар, при който гори лек автомобил в града, са в процес на установяване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА