Last news in Fakti

17 Август, 2017 19:36 2 950 6

Разбиха варненски бардак

  • проститутки-
  • ардак-
  • варна
Разбиха варненски бардак - 1
Снимката е илюстративна

Три варненки са задържани за проституция. Арестите са станали по време на специализирана полицейска операция, проведена на адрес, намиращ се на ул. "Д-р Пискюлиев", съобщиха от варненската полиция.

Жените са били задържани при извършената полицейска проверка. Те са на 19, 20 и 21 години, известни на органите на МВР, задържани и проверявани във връзка с придобиване на доходи по неморален начин.

Разследва се сексуална експлоатация, набиране и склоняване към проституция и предоставяне на помещение за развратни действия.

Събрани са доказателства и материали, свидетелстващи за извършваното престъпление.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на Районна прокуратура – Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    23 21 Отговор
    Не са плащали на ТИМ и за това са им пратили проверка! - Няма нищо необичайно! - Приятелите на Бойка Борисов държат контрола върху тази пазар и това не е никаква тайна!

    Коментиран от #2

  • 2 Ради

    17 7 Отговор

    До коментар #1 от "Варна":

    Щом си толкова осведомен, кое как става или си част от този бизнес или си се впуснал в свободни съчинения? По-скоро е второто.

    Коментиран от #5

  • 3 КелФайда

    8 4 Отговор
    Ми брао брао , много е трудно тва дет са напраили. То как да откриеш де са мацките , ужасно е трудно , никой не знае къде са бардаците ... Браво на полицийката върши си съвестно работата медали тряяя медали
  • 4 КелФайда

    7 4 Отговор
    Ми брао брао , много е трудно тва дет са напраили. То как да откриеш де са мацките , ужасно е трудно , никой не знае къде са бардаците ... Браво на полицийката върши си съвестно работата медали тряяя медали
  • 5 АНТИ ТИМ ВАРНА

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Ради":

    Тебе от Днес.бг ли те пратиха да коментираш? Ей, ТИМаджийските подлоги ако не ни банвахте постоянно от Днес.бг сега щяхте да знаете от първа ръка, колко Ви обичаме и колко знаем за Вас! То само с анаболи,татуировки и гледане на кръв не става! ТИМ си започнаха съществуването с РЕКЕТ,кражби на коли, проституция и наркотици, после ипраха парите с поддръжка на ЕДНИ ПАРТИИ които им позволиха да навлязат в застрахователния бизнес с Армеец и купчината холдинги в които изпраните пари съхнат - сега кажи, че не е така! Троянския кон, а?!
  • 6 ами да определено

    11 3 Отговор
    Кога най-накрая ще премахнат този текст от закона?!
    Какво ги преследвате?
    Това са останки от соц законодателството.
    Препахнете текста от закона и ги обложете с данък.
    Поне да влиза нещо в хазната от тая тяхна работа...