Last news in Fakti

19 Декември, 2011 11:22 1 081 0

Задигнаха лаптоп от Volkswagen Vento

  • кражба-
  • автомобил-
  • лаптоп

Неизвестен крадец е отмъкнал лаптоп и авто CD от Volkswagen Vento, паркиран на улица в Шумен, съобщиха от полицията в града.

Пострадал са двама  20-годишни младежи от село Стоян Михайловски – водачът на автомобила и негов приятел, който е „олекнал” с преносим компютър HP.

Пред полицейските служители 20-годишният водач обяснил, че вечерта на 17 декември пристигнал в град Шумен заедно със своя приятел и паркирал автомобила на ул. "Тракия", където живеел на квартира брат му.

Със своя връстник ходили на гости при приятели, след което се прибрали с таксиметров превоз. Сутринта на 18. декември установил, че автомобилът му е отключен и липсва CD.

Впоследствие установил, че 20-годишният младеж, с когото са дошли заедно в град Шумен е оставили на задната седалка преносимия си компютър. Образувано е досъдебно производство. По случая работят служители на Районно управление "Полиция" - Шумен.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА