Last news in Fakti

19 Декември, 2011 14:18 1 533 0

Четирима са задържани с дрога

  • пловдив-
  • амфетамин-
  • екстази-
  • кокаин-
  • хашиш-
  • марихуана

Около 1000 таблетки екстази, 300 грама амфетамин на прах, близо 5 грама кокаин, 0,781 грама хашиш и 170 грама марихуана са иззели при операцията служители от сектор “Противодействие на криминалната престъпност” в Пловдив, съобщиха от МВР.

В събота при специализирана полицейска операция на пътя Пловдив-Пазарджик бил спрян за проверка лек автомобил „Ауди”, с който пътувал С.С./ 36 г./. При претърсване в колата му са били намерени 814 таблетки екстази, 2,31 грама амфетамин и 0,781 грама хашиш.
В хода на операцията в апартаменти в ж.р.”Тракия” в Пловдив са заловени Г.К./ 29 г./, известен на полицията и осъждан,  20-годишната М.К. и Т.Р./32 г./. При лични обиски и при претърсвания на два адреса в Пловдив и в лек автомобил криминалистите открили различни количества амфетамин на прах, таблетки екстази, марихуана, кокаин и две електронни везни със следи от амфетамин. По първоначални данни наркотиците са били предназначени за разпространение в нощни клубове в Пловдив.
След 24 часово задържане в ареста с постановление на Окръжната прокуратура четиримата са приведени за 72 часа в следствения арест.
Действията по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА