Last news in Fakti

30 Август, 2017 06:31 2 392 3

Хванаха сериозно количество наркотици в Пещера

  • наркотици-
  • пещера-
  • акция
Хванаха сериозно количество наркотици в Пещера - 1

Солидно количество наркотици са иззети от къща при акция на служители от РУ-Пещера. Това е станало вчера по време на специализирана полицейска операция по противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества.

На пътя между Пещера и Брацигово в местността „Милева чешма“ автопатрул засякъл паркиран лек автомобил „Пежо“. Оказало се, че возилото е управлявано от стария познайник на органите на реда И.П.- 37г. от брациговското село Козарско.

Мъжът има предишни криминални регистрации за отглеждане и разпространение на наркотици. У него пристигналите на мястото криминалисти открили две саморъчно направени цигари с марихуана. Дежурна група от районното управление извършила претърсване в жилището на мъжа в село Козарско.

Вътре полицаите открили 17 саксии с растения с височина между 0.80 м и 1.5 м, които при направения полеви наркотест реагирали положително на марихуана.

Общото количество на растенията е около 5.3 кг., като са намерени още около 200 грама суха марихуана, 11 грама семена на канабис, 40 таблетки „Субоксон“, лампа за осветление на растенията и електронна везна.

Мъжът е задържан в ареста за срок от 24 часа , а спрямо него е образувано полицейско производство. Откритата дрога и оборудване са иззети, работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неразбиращ от нищо

    2 0 Отговор
    Това количество е умопомрачително
  • 2 Eee

    0 0 Отговор
    В коя пещера?😬
  • 3 Невероятно

    0 0 Отговор
    Държавата е подредена няма-що кокошки за замазване на очите на глупаците.