21 Септември, 2017 11:02 1 133 2

Дете изпадна от движещата се кола

  • дете-
  • баща-
  • кола

Детето е седяло на предната дясна седалка в автомобила

Ужасяващ инцидент се разиграл вчера на паркинг на Е-79 в района на Струмяни.

След отваряне на предната дясна врата, от потеглящ на заден ход лек автомобил „ВАЗ“ с 38-годишен водач от село Стара Кресна, е паднало 10-годишно момиче.

Детето е седяло на предната дясна седалка в автомобила.

В резултат на инцидента, с комоцио и без опасност за живота, е пострадало малкото момиче, което е настанено в МБАЛ Сандански за наблюдение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    8 0 Отговор
    Чл. 133 (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г. ) Превозването на деца до 12-годишна възраст е забранено на задната седалка на мотоциклет или мотопед и на предната седалка на лек автомобил, освен ако за детето е поставена допълнителна специална седалка.
    Това, разбира се, се отнася за човешките деца. За оркските не важи.
  • 2 Пазарен Либерализатор™

    3 4 Отговор
    ВАЗ.... Руски кошник, вратите се отварят сами.