Last news in Fakti

22 Септември, 2017 20:48 3 734 31

Ромчета пребиха ученик, детето в болница, побойниците на свобода

  • роми-
  • бой-
  • дете-
  • болница-
  • свобода-
  • люлин

Почти цял ден вчера 12-годишното момче и майка му прекарали в 9-о РПУ, където дали показания за инцидента и пуснали жалба

Четири pомчета cмляли от бой yечник за ĸеф във вторник в cтоличния квартал „Люлин“, предава Телеграф.

Той е откаран в болница с разбито лице, но четиримата побойници са на свобода.

Все още няма задъpжани за побоя.

Това е поредното нападение на роми, след като вчера стана ясно, че циганка от Айтос и мъжът й са нападнали и били полицай.

Почти цял ден вчера 12-годишното момче и майка му Катерина прекарали в 9-о РПУ, където дали показания за инцидента и пуснали жалба.

Шестокласникът Давид се прибирал от училище във вторник.

В междублоковото пространство бил нападнат от четири ромчета.

Първоначално му подвиквали и провокирали, но детето ги отминало.

Това озлобило още повече момчетата и те се втурнали след него.

За броени минути успели да му разбият носа и устата.

След като видели, че Давид е целият в кръв, се стреснали и избягали.

„Това се е случило вчера на едно дванадесетгодишно дете, пребито брутално от трима „интегрирани“ и „социално слаби“ цигани. Побоят станал в „Люлин“ 4 срещу общежитията. Детето е син на моя приятелка, но можеше да е моето или вашето. Детето се е прибирало от училище и не е искало да разговаря с тях, просто ги е подминало, без да отговаря на въпросите им. Къде е законът!?“, казва близка на потърпевшото семейство жена.

Първоначално Давид помислил, че са го ограбили, но установил, че телефонът си е у него.

Излиза, че е бил пребит просто така, за удоволствие, коментираха разследващи.

Детето било отведено в „Пирогов“, където майката видяла още едно пребито момченце, за което разбрала, че 6-и микрорайон.

На другото дете откраднали колелото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    55 5 Отговор
    Избирателите на ГРОБ и ДУ-ПЕ-СЕ !!!! Тях закон не ги лови !!!!!
  • 3 гошо

    68 1 Отговор
    Стават все по-нагли. От началото на годината - 180 инцидента с побоища във всички краища на страната. Ще зачестяват. Докато българите (етническите, намаляващите, работещите, белите, емигриращите) плащат данъци, и крепят тази система!
  • 4 маналистан

    77 3 Отговор
    Ай ся къде са големите люлински батки и гангстери, че не са намерили мръсните м.. .ли да ги спукат от бой ???? Явно само по дискотеките и кафенетата са "големи" !?
    И стига сте писали роми та роми няма такова понятие има ЦИГАНИ !!!

    Коментиран от #9

  • 5 Борис

    54 4 Отговор
    Защо циганите станаха толкова нагли в последно време , чудя се някой дали не иска това да става нарочно и защо ...

    Коментиран от #6, #7

  • 6 държавна политика

    47 2 Отговор

    До коментар #5 от "Борис":

    Не е човек просто видяха че няма реципрочност и никой не ги пребива в отговор и добиха самочувствие. В интерес на истината имат основание защото я пребий един циганин и теб ще те осъдят като за човек а тях дори не ги прибират в полицията дори не ги регистрират за статистиката. Тогава как циганите няма да се пробват държавата седи зад тях нали са "малцинство" със специални потрбности и търпение трябвало
    .Да си чул Ония Бойко един път да коментира цигански престъпления няма и да чуеш так че оправя се сам
  • 7 Azazel

    20 12 Отговор

    До коментар #5 от "Борис":

    Циганите винаги са си били нагли и са правили подобни простотии. Просто медиите надушиха в последните години, че такива материали отприщтват вълна от възмущение, която, покрай социалните медии, значи много споделяния, коментари, кликове, импресии...., и се възползват да пишат за всеки такъв случай, а ако няма случай, някои онлайн "медии" (тип Брадва, Булнюз и т.н.) даже си го измислят...
  • 8 Да ви напомня

    45 2 Отговор
    Скъпи форумни коментатори, всички задавате едни тежки и много умни въпроси. Към другите. А вие? Остап Бендер е казал : Проблемът "по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се!". Та вместо да пишете, стягайте се!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гост

    28 1 Отговор
    Май скоро ще им дойде времето на м....лите или много ми се иска...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дзвер

    25 1 Отговор
    Едно време си ги биехме все едно са животни, а сега стана страшно. Ако потрошиш м.нго най вероятни ще те осъдят, а ако м...лите те набият нищо няма да стане.
  • 14 Колю

    22 2 Отговор
    Защо хората питат още за някакъв Закон в условията на повсеместен цигански тероризъм ? Не виждат ли броят на такива "новини" от цяла България. Добре ,че беше лятото Слънчев бряг за малко разнообразие. А телефона не детето не е взет защото циганчетата разполагат с по-хубави марки и модели от тези на децата на трудещите се бедни. Застанете на стъмняване в центъра на което и да е село,градче или областен град и само гледайте какви коли ,телефони и външен образ ще се появят. Тинейджъри с бради талибански стил,дънки или панталон с висящо дъно тип "шалвар" ,закачен згъваем нож на кръста и кой знае още какво в колата. В ръцете бира кен или енергийна напитка кен. Това от помощите . Другите са някъде по къщите защото ги е страх надвечер да излязат и родителите им ги прибират. След няколко такива вечери са натрошени площадките за игра ,спортни съоръжения ,кофи за боклук и свинщината ще е до новото организирано почистване на което някой трябва да отиде. Това вечер не им стига обаче и трябва да се превзема територия и през деня , а това става с бой и страх. Циганите ползват децата си за всичките си престъпления защото добре знаят, че нищо няма да им направят. От кражбата на дърва в гората до убийство , а когато набият някого ги хвалят и обсъж
  • 15 333

    30 1 Отговор
    Представете си в малките населени места какво е! Геноцид над българите. Циганите издевателстват над възрастните хора.
  • 16 адвокат

    11 2 Отговор
    евала на авторката на статията, този път нито заглавието е пресилено и неадекватно, нито пък в съдържанието е спестила нужното отношение към "братята" и ги е нарекла с възможно най-заслужаващите термини, допустими от закона..... А иначе- тя работата е ясна, но спокойно, изчакваме само да спрат помощите от евроГейския съюз и ги почваме на държавно ниво, бъдете сигурни. В МВР активно се подготвят кадри за целта.До месеци след това няма да смеят да замръкнат навън.
  • 17 Фалшиви новини

    13 0 Отговор
    Това са дребни неща за всички управляващи. Нищо не можете да направите , просто вече е късно и всички го знаем. България стана развъдник на тези цигоно-роми. Някой има интерес от цялата тази постановка -българи да напуснат Родината си, цигани да станат повече и после следва идване в България на поръчителите...тогава ще лъсне истината, още малко..
  • 18 ДОКАЗАН ФАКТ

    6 6 Отговор
    ДА СВИКВА , ЧЕ ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Тъпак

    9 1 Отговор
    Глутници черноглави кучета. Ще дойде и нашия ден като свършат парите от ФАЩ. Тогава ще има ромчета бити за удоволствие.

    Коментиран от #22

  • 22 NSA

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Тъпак":

    Много ще станат...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 A3e

    13 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Атака и Тъприотите нали бяха в управленската коалиция, кво направиха за решаванетоп на проблема с циганите за толкоз мн години? В САЩ ако някой стъпи в имота ти можеш да го убиеш на място легално.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Pavlito

    4 0 Отговор
    Значи така: работим за тях, храним ги, поим ги, отглеждаме им децата, плащаме им сметките, пенсионираме ги, а те за благодарност ни бият нас и нашите деца, насилват и ограбват родителите ни, ограбват къщите и колите ни. И до кога ще се търпи това нещо? Не ми се връзват нещата! Какво ли ще правят без нас един ден? Имам още много въпроси към господата от различните интситуции....
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Колю

    1 0 Отговор
    Скоро бюджета ще трябва да се пълни от тях и за да съществуват управниците политици ще трябва от тях да събират данък. Такава е тенденцията ,Павлито. Всичко което си изброил спираш да го правиш или го намаляваш до допустим / единия крак от едната страна на чертата / минимум. Колкото да не влезеш в затвора защото си българин и теб ще те дерат. Открадни едно дърво от гората и горския ако те види ще ти каже " Акт , ти да не си циганин бе " Ще дойде и у вас да види дали нямаш още и ще те остави на студено или без пари и за ток. В същото време ще мине мангала да ти продаде дръвца с каруцата за 30 лв . Прави по 3-4 курса на ден плюс социалните придобивки и без касов апарат. Ако ти вземаш 1000 лв ,той е на 3000 без да е засадил едно дръвце през живота си. Е ,може би малко данък на горския....Та така -работи на минимален договор за малък данък, и колкото си искаш допълнително без договори. Ако има как -жица на стълба, произведи и продай без нищо общо с законите, животинка ,растение .Виж в изоставено място няма ли заровена тръба за вода и си пиши колата малко кубици и коне. Вземи си бус с малък данък и да товариш каквото видиш безстопанствено. Може и цигански по-угоен кон. Става за ядене...
  • 31 Ивайло Петров

    1 0 Отговор
    ...ДОКАГА ВЕЕЕЕ ДОКАГАААА ВЕ...ПРОГНИЛА И ИЗТОРМОЗЕНА НАЦИО....ДОКОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАШ ДА БИЯТ ДЕЦАТА ТИ......,ПРОСТ НАРОД.......