Last news in Fakti

28 Септември, 2017 13:36 1 219 1

Погнаха таксиджиите в Монтана

  • погнаха-
  • таксиджии-
  • акция-
  • монтана-
  • нарушения

По време на акцията са извършени проверки на 12 леки таксиметрови автомобила

Вчера в Монтана е проведена специализирана полицейска операция, при която са извършени проверки на спазването на нормативните изисквания при осъществяване на лек таксиметров превоз и ползване на устройства за манипулиране на таксиметровите апарати, предава "Бул Нюз".

В операцията са участвали служители от сектор "Противодействие на икономическата престъпност" и сектор "Пътна полиция" при ОДМВР Монтана, служители от ИААА - ООАА - Монтана и ДА "Метрологичен и технически надзор".

По време на акцията са извършени проверки на 12 леки таксиметрови автомобила.

Установено е едно нарушение на Закона за измерванията, за което предстои взимане на съответните административно-наказателни мерки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    1 0 Отговор
    За кокошка прошка няма..къде беше държавата за пирамидата корпоративна?