18 Октомври, 2017 17:11 7 516 9

Баща, изнасилвал брутално малката си дъщеря, ще лежи в затвора

  • изнасилване-
  • баща-
  • дъщеря

Софийски градски съд (СГС) постанови осъдителна присъда от 17 години "лишаване от свобода" по внесен от Софийска градска прокуратура (СГП) обвинителен акт спрямо Явор Димитров за извършени от него блудство и изнасилване, осъществени в условията на продължавана престъпна дейност, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

На 26.04.2017 г. СГП е предала на съд Явор Димитров за осъществени от него множество престъпления спрямо половата неприкосновеност на малолетната му дъщеря.

В хода на разследването е установено, че през 2013 г. съпругата на Явор Димитров го напуснала, като оставила при него трите им малолетни деца - две момчета и по-голямата им сестра.

В периода от лятото на 2013 г. до неустановена дата през месец януари 2017 г. в гр. София, кв. "Панчарево", кв. "Горубляне" и кв. "Христо Ботев" Димитров многократно извършвал блудствени действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на дъщеря си (под 14 години към онзи момент), като я принуждавал към това със сила.

Въпреки съпротивата на детето в периода след 18.04.2014 г. до 2015 г. в гр. София, кв. "Панчарево" и кв. "Горубляне" Явор Димитров два пъти осъществил с нея полов акт против волята й, като я принудил към това със сила и заплашване.

Димитров е признат за виновен за упражняваното на системно сексуално насилие спрямо малолетното момиче и му е наложено едно общо най-тежко наказание в размер от 17 години лишаване от свобода, което да изтърпи при първоначален строг режим.

Съдът е признал и в цялост предявения от дъщеря му граждански иск, в размер на 80 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    33 0 Отговор
    Кастрация !
  • 2 Сталин е бил прав

    29 2 Отговор
    Разстрел...
  • 3 ААА

    24 2 Отговор
    Първо кастрация , с две тухли , а после и разстрел.
  • 4 Голям прос

    20 0 Отговор
    Сега ще му разпарят цифката 17 г.
  • 5 Къртев

    14 0 Отговор
    Тоя докато е в затвора всеки ден трябва да го бесят по 5 минути и след това да му се иреждат всички с лопата по главата.
  • 6 Рокито

    14 0 Отговор
    Разстрела е милостиня за него. Само гърч.
  • 7 ЯИзкарайГаноГоведата Говедата

    3 0 Отговор
    Цеци министъра да каже за съдебната система
  • 8 ДЕДО ЛИБЕН

    2 0 Отговор
    ЩО ЗА ИЗРОД ТРЯБВА ДА Е ТОЯ,ЧЕ ДА ПОСЕГНЕ НА ДЕТЕТО СИ....?
  • 9 Гост

    0 0 Отговор
    Явор Димитров да се запаси с презервативи, защото го чака онова което е причинявал на дъщеря му.