4 Ноември, 2017 15:20 6 108 2

Отвлякоха и пребиха дилъра Аренби, изхвърлиха го в шуменско село

  • аренби-
  • отвличане-
  • побой

Мъжът не посмял да се оплаче от „приключението“, защото имал неуредени сметки с побойниците

Трима мъже са задържани за побой на 28-годишен шуменец И.Г., известен с прякора Аренби и съден за притежание на наркотици. Шуменецът бил похитен пред търговски обект на ул.“Бели Лом“, съобщава "Труд".

Не знаел какво ще последва и се качил в „Мерцедес“, в който имало трима мъже. След като потеглили те започнали да го бият, отнели му личната карта, мобилен телефон и 100 лева.

Изоставили го в шуменското село Буйновица. Мъжът не посмял да се оплаче от „приключението“, защото имал неуредени сметки с побойниците. Негови близки обаче уведомили полицията. Закарали го и на преглед в шуменската болница, където е установена фрактура на осмо ребро в дясно и частичен пневмоторакс.

Пострадалият е оставен за лечение. Случаят е докладван на Районна прокуратура- Шумен, а криминалисти започнали издирване на извършителите.

В петък след съвместни действия със служители на РУ-Исперих са задържани Г.Х./25г./ от град Исперих и братята С.Б./28г./ и Б.Б./33г./ от село Китанчево.

Намерени са вещите на шуменеца. Изяснено е, че Г.Х. е извършител на деянието, а братята са съпричастни.

Г.Х. е криминално проявен, съден е за притежание на наркотични вещества и най-вероятно неуредените сметки с шуменеца ще се окажат по същия повод, коментират запознати.

Започнато е досъдебно производство за нанесена телесна повреда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    12 3 Отговор
    Коги ше се прибере тиквата дето всички с дрогата му се отчитат

    Коментиран от #2

  • 2 АК 47

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Расулюлах":

    Абе по тази логика,не се знае и Курнела кой район държи.