Last news in Fakti

7 Декември, 2017 11:19 1 756 4

Разбиха с брадви магазин в Ботевград

  • ботевград-
  • обир-
  • техника

Апашите са задигнали мобилни телефони, таблети и друга техника от търговския обект

Разбиха с брадви магазин в Ботевград - 1
Снимка: Balkanec.bg

Крадци потрошиха с брадви магазин за бяла, черна и офис техника в Ботевград и го обраха. Престъплението е било извършено през изминалата нощ, съобщиха от МВР.

Сигналът за грабежа е бил подаден в полицията в 2.45 часа през нощта от служители на охранителната фирма на магазина. При извършения оглед униформените са установили, че крадците са нахлули в магазина, след като са потрошили с брадви една от бронираните витрини.

От охранителните камери се вижда как седем маскирани и въоръжени мъже изнасят с касетки телефони, таблети и друга техника. Охранителната система се е задействала, но докато пристигнат служителите на фирмата, крадците са избягали.

Това е трета кражба от същия магазин в Ботевград. През 2014 г. от него бяха откраднати 24 лаптопа, а през 2016 - 34 лаптопа. В момента търговският обект не работи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубавата новина

    11 0 Отговор
    Коледа по български ,сега ще ги дарят на децата в нужда :)
  • 2 Пред Коледно настроение

    13 0 Отговор
    Снежанка е била в колата а седемте джуджета трудили с брадвета ...
  • 3 Ъпдейт

    6 0 Отговор
    На времето детските играчки се правеха с длето от дърво а сега как да направиш айфон и таблет и джуджетата се адаптират бързо
  • 4 гост

    2 0 Отговор
    Атака на ботевградски хакери е това,сега търсят с брадвите,къде са скрити биткойните.Хахах то бива селяндури,ама чак толкова...