Last news in Fakti

12 Януари, 2018 23:00 4 494 13

Пиян би полицай, скъса му пагона

  • пиян-
  • побой-
  • полицай

Почерпен криминално проявен мъж скочи на полицейски служител в Средец, ударил го в главата и му скъсал пагона, съобщават от ОД на МВР-Бургас.

Униформеният пристигнал на сигнал, че на ул. "Средна гора"№30 около 22:30 часа, 41-годишният Н.И. нарушавал нощната тишина. Той бил във видимо нетрезво състояние и се държал неадекватно, дори отказал да се съобрази с полицейските разпореждания и умишлено пречил на служителите да изпълняват задълженията си.

Екшънът се разраснал, когато Н.И. трябвало да бъде укротен с помощта на белезници. При поставянето им обаче мъжът продължил с агресивното поведение и нанесъл удар с ръка в областта на лявата част на главата на единия полицай, скъсал му и левия пагон на униформеното облекло.

От удара полицаят получил повърхностно нараняване. Н.И. е задържан за срок от 24 часа.

По случая е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    13 15 Отговор
    Ама този полицейски номер още ли минава? Не е ли извикал и подкрепление? Нещастника най-вероятно се е разделил с телефона си, 50-100лв. от портфейла и някой златен накит. Като добавим 20 литра бенз от патрулката и няколко пъти "ся ко прайм" и ето ти един "силен" месец. Скъсал му пагона :). Ама тия страдат от тотална липса на въображение през последните 20 години. Както и да е - номерът явно минава.
  • 2 гост

    16 15 Отговор
    Евала на човека
  • 3 Гост

    15 6 Отговор
    Не обичам полицаите и си имам причини,както всички вас за което,но мисля,че никой няма право да им посяга,това граничи с анархия.Цивилизованите страни уважават полицаите си,защото те са символа на закона.
  • 4

    11 2 Отговор
    Е това какъв полицай е след като задържания е бил с белезници и е ударил тогава униформения.
  • 5 Шаран БГ

    9 5 Отговор
    Обида, ругатня или най-вече посегателство на учител, лекар или полицай, е наказателно престъпление !
    А що се касае за униформен служител на МВР - то трябва да бъде наказвано с най-голяма строгост !
    Те за това са и в униформа - да се вижда отдалеч, че е представител на държавата и законите в нея!!!
    Авторитетът и значимостта на полицая в обществото се създава и налага от Държавата и нейните висши служители !!
    Мисля,че закона за МВР и в частност за Полицията, по много точки направо "ИЗДИША"!! Заслуга за това имат онези от "храма на глупостта" - според И. Сиромахов. Защото те мислят единствено само за собствената си сигурност , а не и за тази на служителя, който осигурява сигурността им и още по-малко за тази на обикновения гражданин !!
  • 6 Гербераси долни

    10 4 Отговор
    Това с пагона е стар номер късат си го сами за да се докаже че е имало конфликт,общо взето полицаите (поне 80%) работят за себе си виждал съм полицаи да продават наркотици и да екскортират краден автомобил ,при добро заплащане подхвърлят и улики ,за рушветите по пътищата примери много ,време е хората да разберат че "царят е гол " повечето го знаем но някой не могат да го усмислят докато не се сблъскат директно с проблема .
  • 7 1971

    9 4 Отговор
    Деня започна с добра новина.
  • 8 qqqqqq

    13 0 Отговор
    Искам в България да докарат 1000 американски полицаи, които да работят по законите в САЩ. За два месеца циганите и роднините им простите крадливи българи и всъкакви Бг селяндури, ще станат по низки от тревата.
  • 9 Я изкарай Гано

    7 4 Отговор
    Да му беше скъсал ана,ла на ушев, щото все парите им малко - хайде да свършат някаква работа де, стига са се возили по 8часа държавно!
  • 10 До Шаран БГ

    1 1 Отговор
    Ти май нямаш деца, щом ги говориш тези?
    Какво правим, когато учителката постоянно обижда и унижява децата.

    Коментиран от #11

  • 11 3500000

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "До Шаран БГ":

    Щом е за деца бием
    никои няма право да наранява деца
    които го прави трябва да бъде смачкан
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 байтошо

    4 1 Отговор
    До кога полицаи, ще бъдат бити от мъртво пияни мъже, над средната възраст... тея мамини връзкарчета нямат място в държавната работа. За туй полицията е на това дередже, за туй държавата гние...