Last news in Fakti

5 Февруари, 2018 10:47 3 290 7

Младежи наеха апартамент, за да го ограбят

  • кражба-
  • апартамент-
  • младежи-
  • телевизор

Набедените имали непогасен заем от 5 000 лева

Група младежи извършва нагли обири на апартаменти, предлагани под наем за краткосрочно настаняване.

Информацията стана известна след пост в социалните мрежи, в който се упоменава името на един от извършителите - Емилиян Йорданов.

В публикацията си Красимира Хаджииванова съобщава името на момчето, което е било подпомагано от още един младеж и две момичета докато изнасят телевизор от апартамента ѝ. Прикачен е и файл с видеозапис от кражбата.

Репортерът на Bulgaria ON AIR Димитър Димитров се срещна с набедения Емилиян Йорданов. Той разказал, че всичко се е случило, тъй като заедно със съучастниците му са взели заем от 5000 лв, който е трябвало да върнат.

"Човекът, на когото дължахме парите ни заплаши, че ако не му ги върнем, ще ни потроши от бой. Затова се съгласихме да се замесим в схемата с апартамента и обира. Това, което въпросната г-жа Хаджииванова обаче твърди, че употребяваме алкохол и наркотици, не е вярно", разказа Емилиян.

Той отрече и твърдението, че са извършвали и друг път подобни престъпления.

"Всичко се случи само веднъж. Ние не сме престъпници. Днес ще отидем на разпит в полицията и сме готови да си понесем последиците. Осъзнаваме, че стореното от нас не беше правилно и искрено се разкайваме за действията си", отбеляза още Емилиян Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Тодор

    22 0 Отговор
    Б О К Л У Ц И !
  • 2 тасс

    25 0 Отговор
    Ееех, бащите ви е било по добре да си направят една ч... от колкото вас.
  • 3 гост

    8 0 Отговор
    Въпросът е какво следва от страна на органите на реда? Вероятно подписка и глоба?
  • 4 Рентиер

    5 3 Отговор
    Ама какво се чудите... AIRBNB е полу- законна схема. На какво основание някои пуска без контрол чужди хора в дома си?!?! Договор за наем може би? За 2- 3 вечери едва ли. AIRBNB работи на ръба на закона; кражби и посегателства срещу собствеността. Риска е голям. Съответно и доходите при отдаване са по- високи. Аз лично не бих си отдал апартаментите през AIRBNB, тъй като е по- рисковано и се захабяват повече. Но всеки да си носи кръста
  • 5 Гост с име

    9 0 Отговор
    Хах. Те обрали апартамент ама не били престъпници. Сигурно първия път не се брои.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Запознат

    3 0 Отговор
    Това са си тъпи крадци. Знаят ги полицайте от всички районни. Рано или късно ще лежат в затвора.