Last news in Fakti

22 Февруари, 2018 11:14 2 615 3

Издирват престъпник след бясна гонка с полицията в Козлодуй

  • престъпник-
  • гонка-
  • полиция

Мъж е обявен за издирване след бясна гонка с полицията в Козлодуй, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Вчера около 20.25 часа в местната полиция е получен сигнал за неправоспособен водач, който шофира автомобил в атомния град.

Полицейски патрул засякъл лекия автомобил „Рено Клио“ и полицейските служители подали светлинен и звуков сигнал от служебният автомобил, за да спре. Шофьорът обаче не се подчинил, продължил пътя си и направил опит да блъсне патрулката. Ченгетата тръгнали след автомобила и го открили изоставен в двора на частен имот в Козлодуй.

Установени и разпитани са свидетели на случая, по данни на които, водачът на „Рено“-то е криминално проявен и осъждан 26-годишен местен мъж, който е неправоспособен. Беглецът не е установен на адреса му по местоживеене и е обявен за издирване.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ikem

    11 1 Отговор
    Е, няма проблеми, Пешко от АЕЦ-а, ще отиде с него в РПУ-то и ще го оправи,пък полицаите ще ги уволнят.Кво толкова станало.
  • 2 бате бате

    0 0 Отговор
    Лелее батее рендаците много бегат
  • 3 555

    0 0 Отговор
    Беглеца е вече в Румъния ...и какво да прави в Мутро милиционерсвка България