23 Март, 2018 22:00 2 721 6

Жена с 13 присъди пак влиза в затвора

  • жена-
  • присъди-
  • затвор

Жена с 13 присъди за пореден път отива зад решетките за кражба на пари. 31-годишната Десислава Е. ще лежи 2 години в пандиза при строг режим. Тя е призната за виновна за това, че в периода от 21 до 25 юни 2017 г. във Велико Търново, от павилион на ул. „Сан Стефано” присвоила 1080 лв.

На 21 юни тя се явила по обява за работа и поискала да присъства на една нощна смяна, за да разбере дали ще се справи с и евентуално след това да сключи трудов договор.

По времето на тази смяна обвиняемата трябвало да бъде обучена от служител, който да й обясни и покаже естеството на работата.

Обвиняемата издебнала момент в който продавачката излязла извън павилиона и взела 500 лв. от оборота. На сутринта обвиняемата помолила управителя да изкара още една смяна, след която ще вземе решение дали да започне работа.

По време на втората нощната смяна, отново изчакала служителката да излезе извън павилиона и от оборота взела още 580 лева. По искане на прокуратура Десислава Е. е с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Присъдата подлежи на обжалване пред Окръжен съд – В. Търново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АНОНИМЕН

    8 0 Отговор
    ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА,....
  • 2 Димитър Кънев

    5 1 Отговор
    В Пуерто Рико съдия жена е осъдила крадец рецидивист за кражба на седем долара на седем г. матова аз му казвам справедливост.
  • 3 Димитър Кънев

    3 1 Отговор
    В Пуерто Рико съдия жена е осъдила крадец рецидивист за кражба на седем долара на седем години.На това аз му казвам справедливост.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Шаран БГ

    7 1 Отговор
    Нищо не разбирам! Като е имала 13 присъди, по колко от тях си е изтърпяла наказанията и какви са били те ?? Това искам да знам !
    "Зад решетките" си и в районното управление на МВР, и в затвора !
    Да отиде "на топло" няма да съжелява - я каква зима се завихри навън и какъв студ !!
  • 6 месара

    5 0 Отговор
    сега остава да кажете че е била циганка (ромка), и веднага ше съзирам бхк, щото това е дискриминация :) :) :)