Last news in Fakti

28 Март, 2018 17:14 6 170 5

Спипаха лихвар, надиплил 120 хил. лева в буркан

  • лихвар-
  • пари-
  • буркан

Нерегламентирани 60 850 лв. и 29 865 евро са иззети от от стъклен буркан, закопан в саксия в частен дом на 41-годишен мъж в гр. Лом. Това съобщиха от ОДМВР-Монтана. Парите са открити на 27 март, закопани в саксия с посадено отгоре растение, в частен дом в кв. „Момин брод”, обитаван от криминално проявеният и осъждан А.Р./41 г./.

Открити са още множество документи, уличаващи А.Р. в извършване на незаконна лихварска дейност. От жилището са иззети паричните суми и документи, преносим компютър, тестер за банкноти и 2 мобилни телефони със сим-карти. В двора на стопанска постройка в непосредствена близост до кв.,,Момин брод", стопанисвана от А.Р., е открит лек автомобил „Фиат Стило” с монтанска регистрация, собственост на жител на с. Трайково, общ. Лом.

За автомобилът са намерени данни, че е оставен в залог срещу получена сума. А.Р. е задържан за 24 часа в РУ Лом.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чурулик чурулик

    28 0 Отговор
    Банкерската мафия си иска своето и не пуска аванта
  • 2 ЗА МИЛИОНИ НЕМА ЗАКОНИ

    20 0 Отговор
    ЗА КОКОШКА НЕМА ПРОШКА....
  • 3 фонзи

    21 1 Отговор
    Е гати бурканището да събере 120 бона
  • 4 Лихваря, няма да ме хванете куки мръсни

    12 0 Отговор
    А всички законни лихвари, банки, изикредити и тем подобни, законът не ги лови!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.