17 Април, 2018 15:59 4 257 2

Отвлякоха, пребиха и принудиха 17-годишна да проституира

  • побой-
  • отвличане-
  • проституция

На 16 април 2018 г. в 15,30 ч. в село Септемврийци служители на Участък Вълчедръм при извършена полицейска проверка спират лек автомобил "Опел Кадет" с врачанска регистрация, с водач П. С. (51 г.) от с. Борован, обл. Враца и пътници – 17-годишно момиче от с. Баница, обл. Враца и Г. Т. /21 г./ от с. Борован, обл. Враца. Това съобщиха от ОДМВР-Враца.

В хода на проверката пътничката е съобщила, че на 14 април 2018 г. против волята й е заведена в частен дом в с. Комощица и е склонена да проституира от Г. Т. При отказа й Г. Т. й нанесъл побой по цялото тяло с юмруци и ел. кабел.

Лицата са доведени в Районно управление на МВР-Лом.

Сформирана е дежурна оперативна група за изясняване на сигнала. Момичето е заведено в МБАЛ Лом и прегледана от специалист хирург, като нанесената телесна повреда е отразена в медицинско свидетелство.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 155, ал. 5, т. 2 във връзка с ал. 1 от НК. Г.Т. е задържан за срок от 24 ч. Момичето е предадено на родител.

Работата по изясняване и документиране на случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Кики

    7 1 Отговор
    Да влязат малко зад решетките че да ги пошляпат манафите.