Last news in Fakti

30 Април, 2018 14:25 2 023 1

Хванаха ученик, тръгнал за селска дискотека с кокаин

  • ученик-
  • кокаин-
  • ново делчево

Младежът отдавна бил в полезрението на полицаите

18-годишно момче от санданското село Ново Делчево бе арестуван в събота вечерта на входа на града с наркотици.

В джоба на ученика от Земеделската гимназия полицаите откриха топче кокаин и канабис, пише struma.com.

При разпитите младежът обяснил, че се "заредил" с наркотиците, за да купонясва в дискотеката, тъй като всички правили така. Случаят е докладван на ръководството на гимназията, откъдето пък стана ясно, че момчето отдавна е бил в полезрението им.

Полицията има информация, че младежът от Ново Делчево предлага канабис и на съучениците си. Очаква се с него да работи инспектор, а училищното ръководство ще реши дали той ще остане ученик в гимназията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    8 0 Отговор
    Страшна драма е това . . че 18 годишен ще се надруса в дискотека . . даже доживотен да отнесе . . няма един осъден вносител на наркотици . . дори да има обвинения накрая всички са невинни . . и после нямало чадъри . .