Last news in Fakti

9 Май, 2018 10:10 2 014 4

Пиян шофьор удари полицай, за малко да прегази друг

  • пиян-
  • шофьор-
  • полицай

Ямболски джигит с БМВ спретна див екшън по улиците на Бургас. 37-годишният Д.К. шофирал рисково из града, криволичейки по платното за движение в пътната отсечка на кръговото кръстовище на бул. „Стефан Стамболов“ в посока кръговото кръстовище край сградата на сектор „Пътна полиция“ – Бургас. Това съобщават от пресцентъра на ОД на МВР.

Униформените забелязали странното шофиране на мъжа и веднага подали звуков и светлинен сигнал. Те го догонили и Д.К. бил спрян за проверка малко след ул. „Крайезерна“, когато возилото навлязло във вече крайната дясна лента на бул. „Тодор Александров“ в посока к-с „Меден рудник“.

Полицаите забелязали, че водачът на автомобила силно миришел на алкохол и залитал, докато слизал от „БМВ“-то.

Д.К. отказал да бъде тестван за употреба на алкохол, за което му е съставен акт по Закона за движение по пътищата. Междувременно ямболията се качил в автомобила си и потеглил в посока к-с „Меден Рудник“, като отново е спрян непосредствено до пътен възел „Юг“.

Докато единият от служители на „Пътна полиция“ съставял акт на Д.К., а другият бил наведен пред „БМВ“-то за да свали регистрационните му номера, ямболията взел ключовете на автомобила, оставени на предната дясна седалка и ги поставил в контакта с цел да запали двигателя и да избяга.

Единият от двамата полицаи от Четвърто районно управление – Бургас забелязал действията на пияния шофьор и веднага му разпоредил да остави ключовете.

В този момент ченгето се пресегнало през прозореца, за да дръпне ключа. Тогава обаче нафирканият ямболия му забил един юмрук в областта на лявата скула, което наложило за задържането на мъжа да му бъдат щракнати белезниците.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свръхаз

    9 0 Отговор
    Абе много взеха да ги шамарят тия скици бе..
  • 2 Коментар

    10 1 Отговор
    Тука е ЖУУНГЛА.
    КАТЪ НЯКАКВА ЖУУНГЛА Е ТУКА🤗

    Коментиран от #4

  • 3 Reeee

    6 0 Отговор
    Българинът е много комплексиран и невъзпитан!!! Родителите са виновни за всичко! Какво чакате от дете на прост пияница и побойник ???Да стане инженер? Цял свят ни се смее и е прав Византийският хронист Цимисхи за нас! " варварско пламе". Сорри
  • 4 Бенц

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Коментар":

    Изтървана работа..... всеки прави каквото си иска ама само в БГ.