Last news in Fakti

13 Май, 2018 10:16 6 159 5

Германец изчезна на летище Варна (ВИДЕО)

  • германец-
  • летище-
  • варна-
  • ларс митанк

Случката е най-гледаната в социалните мрежи

Видео с паническия бяг на германец на летището във Варна го направи най-известния изчезнал човек в ютюб, пише британският в. “Дейли мирър”. 30-секундният запис от охранителна камера е направен през юли 2014 г.

Това е последният път, когато Ларс Митанк е видян. Изчезването на германеца подхранва четвърта година всякакви конспиративни теории, отбелязва в. „24 часа“.

В края на юни 2014 г. 28-годишният тогава Ларс пристига за едноседмична почивка в “Златни пясъци”, от която трябва да се прибере на 7 юли. До един момент Ларс изглежда като обикновен млад мъж, облечен в жълта тениска, който пресича летището във Варна с багажа си. В следващата секунда германецът хуква в луд спринт през терминала, прескача ограда и се загубва в близката гора. В него остават само задграничният му паспорт и портфейлът с 300 евро.

Ларс беше търсен дори в Бразилия, след като се появи снимка на млад мъж в безпомощно състояние в местна болница, приличащ поразително на него. Родителите му обявиха награда от 40 000 евро за всеки, който може да даде информация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 диди

    6 2 Отговор
    Отдавна се е гътнал от някоя качествена дрога.Ама милицията още го търси.
  • 2 Исус христос

    2 4 Отговор
    Аааааааа, аз го знам къде е. Дайте парите и ши ви кажа...
  • 3 ЕДИ КОЙ СИ

    4 2 Отговор
    Е ДА НЕ СЕ Е ИЗПАРИЛ БЕ...???

    КАК СТАВАТ ТИЯ РАБОТИ...???
  • 4 Public Owner Sofia skin head 88

    5 2 Отговор
    Спуках се от смях. Наркотиците не прощават. Защо ли не ми е жал за този, ами защото се напълно с маймуни туристи, дано всичките им се случи същото. На морето е зоопарк лятото. А вече и в центровете на Пловдив, София и други градове е същото. България не е ПРИЮТ
  • 5 гост

    1 1 Отговор
    Още преди 20г. немските ученици идващи на размени начела у нас се напиваха всеки ден, защото тук им беше евтино, достъпно и никой не ги следеше или наказваше. Беше им като рай и ваканция. Ние като сме ходили обикаляхме по фермите и се срещахме с други ученици и беседи на немски. Такова ни е реномето, евтиния и беззаконие.