Last news in Fakti

13 Май, 2018 15:12 1 986 3

В затвора за кражба на 120 лв. на монети

  • затвор-
  • кражба-
  • монети

Двама санданчани влизат в затвора за кражба на 120 лв. Валентин Методиев и Емил Василев извършили кражбата на 11 срещу 12 февруари тази година от павилион на площад “България” в Сандански. За целта двамата са използвали метален лост, изкривили входната врата на павилиона и увредили заключващия механизъм. От павилиона те откраднали 120 лв. на монети.

И двамата са осъждани за тежко умишлено престъпление на лишаване от свобода, което е натежало за налагане на осъдителната присъда – по две години и два месеца лишаване от свобода за двамата.

Наложената осъдителна присъда влиза в сила в деня на произнасянето й, след като съдия Иван Филчев одобри постигнатото споразумение между прокуратурата и обвиняемите. Приспада се времето, през което на двамата е наложена мярката “задържане под стража” от датата 13 февруари тази година. И двамата са стари познайници на органите на реда и към момента са безработни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    4 7 Отговор
    А така това при БСПето никога нямаше да стане.
  • 2 мижи да те лажем

    27 1 Отговор
    Така е батко, за кокошка няма прошка. Ей на такива мизерници им дават присъди дето после съд и прокуратура да се хвалят че борели престъпността, а истинските крупни престъпници са си на свобода и лапат ли лапат.
  • 3 Патриот

    3 0 Отговор
    Странно!
    А когато циганин онкрадне телевизор на стойност 300лв е освободен от отговорност понеже щетата е под минималната работна заплата за страната.
    Тук има някакво разминаване.