Last news in Fakti

16 Май, 2018 09:51 2 497 9

Друсани роми рецидивисти заплашват с лъжици в пловдивския затвор

  • рецидивисти-
  • лъжици-
  • затвор

Затворници, които излежават присъди в крилото за рецидивисти, са били нападнати от трима роми преди два дни. "Нападнаха ни в стаята. Всеки от тях бе въоръжен с лъжица. Заплашиха ни, че ще ни надупчат, ако не им дадем телефона. Бяха надрусани и се държаха много агресивно" разказва Георги Станков. Той бил в една стая с още трима души, включително Мартин Кабуто и Цецо Батмана. Успели да повикат надзирателя преди да се стигне до физически сблъсък. По-късно коридорът на 6-ти пост бил запечатан, за да няма саморазправа, пише trafficnews.bg.

Нападателите били Агито, Юсеина и Кадера. Тримата изтърпяват наказания за разпространение на наркотици.

Станков излязъл вчера от затвора и веднага подал жалба за случилото се в Окръжна прокуратура. От там е разпоредена проверка и предстои да бъдат наложени административни наказания.

"Тези тримата са дилъри и са нон стоп на хероин. Затворниците с право се страхуват от тях, защото не е ясно в период на абстиненция как могат да реагират. Както си влизат по стаите, могат просто да нахълтат докато спим и да ни заколят" възмущава се Станков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпрос

    19 1 Отговор
    Тия роми с какво се друсат? Нали вече няма търговия с дрога, поне така подочух?
  • 2 БХК

    6 5 Отговор
    Разпространението на наркотици сред ромите е насочено към тяхното изтребление защотото наркотиците убиват! Това е дискриминационна политика на управата на затворите и държавата като цяло.

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    7 0 Отговор
    Цецо Батмана не ги ли е задържал?
  • 5 Герасим

    3 0 Отговор
    Никой не милее за родината. Толкова жертви за родината от самото начало, войни за всяка педя земя, земя напоена с кръв, за да можем ние сега да живеем добре, но... От всякъде корупция, беззаконие, кражби... унищожавате това, което е спечелено с много битки и жертви. Не е само да държите портрет на Апостола в кабинетите си, а да си спомняте за какво са се жертвали, със сигурност не за да унищожите родината ни. България не е само ваша, тя е на всички ни
  • 6 Я се......

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "БХК":

    Нещо по акълно или смислено не мож ли да измислиш ......!?
  • 7 ИВАН

    1 0 Отговор
    В затвора, разпространението на дрога се държи от циганите - те я вкарват с мълчаливото знание на ченгетата - това всеки го знае.
  • 8 ченге

    2 0 Отговор
    Затворите са като дьржавата-разруха
  • 9 The TRAPPER

    2 0 Отговор
    Кви са тия затвори, - Един има телефон, друг-наркотици ! А аз като съм на свобода нямам нито телефон, нито наркотици. Крайно време е да влезна.