Last news in Fakti

21 Май, 2018 17:29 1 855 5

Бургазлия бесня в заведение, кара в насрещното и блъсна патрулка

  • бургазлия-
  • патрулка-
  • насрещно

Буен бургазлия разигра истински екшън в центъра на село Черни връх, община Камено.

В Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за мъж в нетрезво състояние, създаващ проблеми в заведение в центъра на населеното място. Установено е, че мъжът се придвижвал с лек автомобил „Опел Астра“, с ямболска регистрация, като при влизане в с. Черни връх, полицаите забелязали в насрещното движение въпросния автомобил, пише burgasinfo.com.

Подадени са светлинен и звуков сигнал с цел спиране и проверка, но водачът на Опела увеличил скоростта си и на кръстовището на улиците „Първа“ и „Единадесета“, катастрофирал самостоятелно, удряйки се в куп от бетонни блокчета.

Полицейските служители спрели зад самокатастрофиралия автомобил, като разпоредили на водача да изгаси двигателя. Същият не се подчинил, включил на заден ход и ударил служебния автомобил, нанасяйки щети по задната дясна врата и десния праг.

Водачът на Опела е задържан, като е установено, че това е криминално проявеният В.И., 55- годишен от Бургас - неправоспособен водач с отнета шофьорска книжка. Той отказал да бъде изпробван за употреба на алкохол. Съставени са му два акта по Закона за движение по пътищата и и задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин

    2 3 Отговор
    Той каквото прави за себе си го прави!!!
  • 2 решение

    7 4 Отговор
    Задължителна трепанация за такива !
  • 3 Закон и ред

    5 3 Отговор
    Ефективна присъда,6 месеца лишаване от свобода. По бързата процедура,за назидание на други подобни дебили!
  • 4 Будалата

    5 2 Отговор
    Съставени два акта? 1.кара с отнета книжка. 2.пиян кат мотика, 3.не спиране на стоп палка, 4 опит за убийство на служебни лица, 5.повреждане на държавно имущество. 6.оказване съпротива при задържане и първото е за хулиганство в заведение. Та само два акта? Браво на неграмотните полицай чета. 😂
  • 5 Будев

    6 0 Отговор
    Утре ще го пуснат!!! Плаща си на най големия бандит в региона Николай Белчев