Last news in Fakti

6 Юли, 2018 18:47 2 261 3

Откриха мъж, прободен в корема, на улицата

  • прободен-
  • нож

На 04.07. т.г., около 21:45 часа, е постъпил сигнал за това, че на улица «Иглика» в гр. Белослав има мъж с прободна рана в коремната област. Установено е, че пострадалият е на 35 г.

Същият незабавно е отведен в болнично заведение, където е опериран и настанен за наблюдение и лечение. След проведени незабавни оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършител на деянието е Т.Р. (50 г.), известен на МВР и осъждан.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Окръжна прокуратура – Варна. Т.Р. е задържан за срок до 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДД

    15 0 Отговор
    защо като е бълагарин се пише името а като е сиган инициали?

    Коментиран от #2

  • 2 Голям прос

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "ДДД":

    Защото електората на ГЕРБ е поверителен

    Коментиран от #3

  • 3 Да да

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Голям прос":

    Като нямаше ГЕРБ, за кого гласуваше електората и как така бързо смениха партията! Отиди на Горан Брегович на Бузлуджа и ще разбереш отговора!