Last news in Fakti

6 Юли, 2018 20:27 3 111 3

Мъж преби и заплаши с убийство фермерка

  • фермерка-
  • заплаха за убийство-
  • побой

Той е осъден на година пробация

Мъж, пребил и заплашил с убийство служителка на ферма в Монтанско, бе осъден на една година пробация, научи BulNews.bg. Делото срещу агресивния И.Ц. се гледа преди дни от районния съд в Лом, където подсъдимият бе признат за виновен за причиняване на лека телесна повреда и заплаха за убийство.

От документите по процеса става ясно, че И.Ц. е с основно образование и е бил осъждан и преди, но е реабилитиран. Той е признат за виновен, че на 29 юни миналата година в биволовъдна ферма в село Сливата е нападнал Е.Д., която е работила като помощник във фирмата „Агротранс”.

Не става ясно какво точно е разгневило мъжа, но в яростта си той е насинил сериозно ръката на жената. По време на разправията И.Ц. сипел и редица заплахи и дори извадил и 16-сантиметров нож, като стигнал до крайност и заплашил жената с убийство. Бесният мъж крещял „ще те заколя, ма, ще те убия и ще те отлежа, ма”.

За действията и думите си наказанието на И.Ц. е получил година пробация и 150 часа безвъзмезден труд в полза на обществото за срок от една година. Подсъдимият ще трябва да заплати и направените по делото разноски в размер на 150 лева.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    25 3 Отговор
    Сто сопи на голо и ни пробация и му требе а бой.
  • 2 Гост и то просъ

    4 4 Отговор
    Дали не е бесен защото не му е платено.Откъде накъде една година без заплата Безсилието поражда агресията.
  • 3 Име

    1 0 Отговор
    Лилаво тъпанарче