Last news in Fakti

7 Юли, 2018 11:29 3 959 8

Гонка в София: Хванаха моторист, блъснал жена и избягал

  • гонка-
  • моторист

Жена е била блъсната от моторист в района на паметника на Цар Освободител в София.

Инцидентът е станал около 18,10 часа вчера. Жената е откарана в болница за преглед.

Тъй като мотористът не е спрял на местопроизшествието се е наложило полиция да започне да го преследва. След гонка по "Цариградско шосе" мотористът е задържан е в района на ж.к. "Младост".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    18 3 Отговор
    "Пазете мотористите".

    Коментиран от #4

  • 2 Маринката

    33 1 Отговор
    Много малко са истинските мотористи, един много голям МОТОРИСТ го е казал Ренди от Плевен, малцина са тези които умеят да карат с цел да опазят себе си и околните, всички други са келеши, донори, тъпаци. Мотора е за хоби за адреналин не за кележлък и да хвърчиш с 200 по тесните улички !! И това с "Пазете мотористите " от кои да ги опазим от самите тях ли, че 20 год. идиот си е взел такава машина, където не може да я управлява и да се фука на недо***аните к***в да се перчи. Не сте Валентино Роси, няма и да бъдете, купете си скутери, пистовите машини не са за плиткоумни тъпанари! ;)
  • 3 Ефтини сензации

    19 1 Отговор
    По добре щеше да беше залепнал на някоя мантинела, а сега утре пак на пътя да гази хората и да ги тормози посред нощ с пърдялника си....
  • 4 Boxer

    24 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо":

    И аз се сетих за същото . Четох една американска статистика , че 2/3 от загиналите мотористи са под 30г. Мотористите се оплакват че никой не гледа в огледалата и постоянно ги засичат. Излиза че когато са млади, са невидими . Или причината е в скоростта - когато караш с 200 - всички ти се пречкат и те засичат...

    Коментиран от #5

  • 5 333

    17 3 Отговор

    До коментар #4 от "Boxer":

    Това, че засичат редовно е факт. Аз съм на 45, и един телефонист ме блъсна, докато карах с 30. 4 от 5, които ме засичат говорят по телефона. Вчера някакъв тиквеник реши да завие от лентата за надясно, наляво през мен.
    Между другото, голяма част от загиналите шофьори на автомобили също са млади.

    Коментиран от #6

  • 6 Boxer

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "333":

    Разбирам. Преди карах колело - към 15 000 на година. Сега предпочитам да дебелея зад волана, вместо да се тровя или да рискувам тякой да ме прегази. За да имаш по-малко ядове : движи се със скоростта на колите ; )
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 МОторист млад но не на години

    0 0 Отговор
    Миналото лято искарах книжка за мотор. На 35г съм за уточнение. Основния проблем е че има инстуктори като моя който се хвали че за 5 дни и един резервоар научил 10 хлапака на по 18 и си взели книжката. В деня на изпита за първи път карах градско. На втория час реши че като изпълнявам елементите да ходя ан изпит. Тиквеника дори не схваща че това не е правилно. Повечето са такива нещастници като него Ив марена е школата Иван Илков. Ако искате да имате книжка той е човека а дали ще се научите това е ваш проблем.