Last news in Fakti

17 Юли, 2018 19:05 2 241 2

Отхвърлен мераклия-рецидивист нападна магазинерка в Айтоско

  • мераклия-
  • нападение-
  • магазинерка

Отритнат любовник разигра истински екшън в магазина в айтоското село Черноград. Известният сред местните жители с криминални прояви Вълкан Д. нападнал магазинерката, към която таял любовни чувства, съобщи БургасИНФО. Мъжът е осъждан, а семейното му положение е разведен.

Жената на била на работа, когато на маса в двора на магазина, седял Вълкан. Той бил във видимо нетрезво състояние. По обясненията на магазинерката, дадени пред полицията, той влязъл вътре и започнал да се заяжда с нея, да я обижда, че имала много любовници, че е ку..а и боклук. След потока от обиди той я блъснал и тя паднала на земята. Веднага станала и влязла в една от стаи. Според твърденията на потърпевшата, той взел едно от парчетата стъкло и е посегнал към нея, като й казал, че ще я убие. Тя се е развикала и съседки са дошли за да й окажат помощ.

Вълкан заявил, че е действал след употреба на алкохол и поради увлечението си към жената. Твърдял още, че от април 2018 година имал интимна връзка с нея, а от около една седмица са се скарали. Когато отишъл да разговарят тя извадила бастун и с него са счупили прозореца на магазина. От счупените стъкла той се бил наранил.

За агресията от ревност Вълкан е изправен пред Айтоския районен съд.

„Съдът напомня, че пияното състояние не е извинително обстоятелство. То е отегчаващо вината обстоятелство, доколкото нарушителя самоволно се е поставил в него.“, смятат магистратите. Отритнатият Вълкан, който имал здравословни проблеми и е социално подпомаган, е наказан с минимална глоба от 100 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 робин

    6 0 Отговор
    Толкова мн.правописни грешки дори и децата не правят.... Няма ли кой да ги преглежда тези статии?

    Коментиран от #2

  • 2 тъпотия

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "робин":

    Като има домати защо ядеш колчетата,гледай съдержанието после ще учим граматиката.